Foryngende Ansigtsmassage, 300kr. for 25 min. – 400kr. for 40 min.

Reducer eller forebyg aldringstegn med en afstressende, forkælende og foryngende ansigtsmassage behandling

Denne foryngende ansigtsmassage-behandling, tilpasser jeg efter dine behov og aldringstegn. Som udgangspunkt bruger jeg de samme ansigtsmassage-teknikker, som jeg bruger i Japansk Lifting behandlingen. Jeg sætter fokus på dine aldringstegn, men henblik på at reducere dine rynker og eventuelt løs hud under hagen, blandt andet ved at afspænder de ansigtsmuskler, der er medvirkende til at rynkerne opstår. Ansigtsmassagen består også af ansigtszoneterapi og lymfedrænnage, og så er ansigtsmassagen afstressende. Til behandlingen anvender jeg økologisk hybenkerneolie, der er rig på antioxidanter.

Denne foryngende ansigtsmassage er en skøn behandling, hvis du bare trænger til selvforkælelse og gerne vil stresse af. Men ansigtsmassagen kan give dig en foryngende effekt, hvis du får flere behandlinger. Det kan være op til 10 behandlinger inden for 2-3 måneder.

Du får 20% rabat ved køb af et 10-turs rabatkort.

Det er vigtigt at du selv tager "før og efter" selfies. Så vil du bedre kunne se og følge de små forbedringer. Tag gerne flere selfies, fra forskellige vinkler. Du må ikke smile og du skal stå samme sted med samme belysning, hver gang du tager billedet.