Gravid Massage

Du kan få gravid massage fra 12. uge og helt frem til fødslen.

Graviditeten giver mange ekstra kilo at bære rundt på. Det øger typisk lændesmerter, der kommer i takt med at hele maven og ryg regionerne skal igennem store forandringer og udvidelser. Har du tidligere haft lændesmerter, er det sandsynligt at de vender tilbage, når graviditetsperioden skrider fremad.

Gravid massage kan lindre og mindske ryg og lændesmerter, vand i kroppen, smerter ved iskias og uro i benene.

Gravid massage vil få dig til at føle dig afspændt og afslappet, og vil medvirke til at du vil få en bedre nattesøvn.

Til Gravid Massage har jeg en speciel massagepude med justerbar fordybning, så du kan ligge på maven og nyde behandlingen.  Det er altid en stor fornøjelse at behandle gravide kvinder, for de sætter stor pris på en god omgang tiltrængt massage. Bare det at ligge på maven for første gang i lang tid er en fornøjelse, fortæller de 🙂 Nogle klinikker har brikse med hul til maven. Men samtlige gravide jeg har talt med, som har prøvet både briksen og puden, siger at de foretrækker puden.

Til mine massagebehandlinger bruger jeg denne lotion i stedet for olie. Med lotion får man et mere fast greb og man mærker derfor bedre de spændinger man arbejder på, at løsne op. Så med lotion kan man udføre en bedre og top professionel massagebehandling. Og så undgår klienten at få olie på tøjet og i håret. 

Massage København

massage københavn
Klinik Lennart Dahl