Kosmetisk Akupunktur

Jeg har erfaringer med gode resultater

Kosmetisk Akupunktur behandling

Tålmodighed er en dyd, og en nødvendighed, hvis man vil opnå en foryngende effekt af behandlingerne. Nogle ser effekterne komme hurtigt, mens andre skal væbne sig med lidt tålmodighed. Og gør du det, får du reduceret dine rynker og poser under øjnene, strammet huden op, også under hagen og på halsen. Kosmetisk akupunktur behandlingerne vil fremhæver din naturlige skønhed.

Skal ansigtet løftes og resultatet være længerevarende er 6-10 behandlinger nødvendigt. De 3 første behandlinger skal være med max en uges mellemrum og derefter kan behandlingerne foregå hver 2. uge. Men det vil være mest effektivt, hvis der kun går 4-5 dage mellem alle behandlingerne. Du kan også vedligeholde og forebygge med regelmæssige behandlinger, en gang om måneden.

Der gives 20% rabat ved køb af et 10-turs rabatkort.

Det er vigtigt at du selv tager "før og efter" selfies, for så vil du bedre kunne se og følge de små forbedringer. Tag gerne flere selfies, fra forskellige vinkler. Du må ikke smile og du skal stå samme sted med samme belysning, hver gang.

De bedste forudsætninger for et godt resultat, vil være at du lever og spiser rimelig sundt. At du undgår at opholde dig i solen uden beskyttelse af solcreme. Ikke ryger og drikker for meget. Undgår stress og søvnløshed. At du er i rimelig balance med dig selv og har det godt. Livet sætter sine spor i ansigtet, men man kan friske sig op med kosmetisk akupunktur behandlinger.

Nålene er meget spidse og tynde, så man mærker næsten ingenting. Når nålene er sat, skal de sidde i tyve minutter, mens du ligger og slapper af på briksen. Behandlingen er afslappende og afstressende, og man kan efterfølgende føle sig træt.

Der er en lille risiko for at man kan få et lille blåt mærke af akupunkturbehandlingerne. Sker det, er der normalt tale om et lille blåt mærke der forsvinder i løbet af et par dage. En sjældent gang i mellem sker det, at nogen får et lidt større blåt mærke, med det sker kun sjældent.

Behandlingerne kan bookes som følgende:

Kosmetisk Akupunktur Standard
(45 minutter - 400kr.)
Behandlingen består af et standard sæt nåle på 14-21 stk. som generelt løfter ansigtet. En velegnet behandling til dig, der ikke har dybe rynker.

Kosmetisk Akupunktur Ekstra
(60 minutter - 450kr.)
Behandlingen består som udgangspunkt af det samme standard sæt nåle som i "mini" behandlingen. Men med kosmetisk akupunktur max får du en mere fokuseret rynkereducerende behandling. Du kan efter behov få 50 eller måske endnu flere bitte små nåle på kun 0,12x4mm., som placeres i tætte rækker direkte i rynkerne. Du får den bedste effekt af disse små nåle, hvis du selv fjerner dem den næste morgen, med en pincet eller lange negle. Du får et stykke plaster over nålene, som du har på resten af dagen og natten over. Er det for besværlig at have nålene siddende, fjernes de sammen med de øvrige nåle efter 20 minutter.

Kosmetisk Akupunktur Standard inkl. foryngende ansigtsmassage
Ansigtsmassagen er uden ansigtszoneterapi (ca. 60 minutter - 450kr.)

Kosmetisk Akupunktur Ekstra inkl. foryngende ansigtsmassage
Ansigtsmassagen er uden ansigtszoneterapi (ca. 75 minutter - 500kr.)

Foryngende Ansigtsmassage
(30 minutter - 400kr.)
Den samme afstressende og foryngende ansigtsmassage som du får i japansk lifting, med ansigtszoneterapi og lymfedrænnage. Til behandlingen bruges økologisk hybenkerneolie der er rig på antioxidanter. 

Her vises et par eksempler på placering af de små nåle (5x0,12mm.) fra kosmetisk akupunktur Ekstra

Hver gang du kommer til en ansigtsbehandling, får du et nyt tip til, hvordan du kan behandle dig selv og forsinke aldringstegnene

Hvad gør kosmetisk akupunktur: 

• Reducere ansigts rynker, hævelser og poser under øjnene
• Reducere og forebygger løs hud under hagen

• Løfter øjenlåg og hængende mundvige 
• Giver ansigtet glød og fremhæver din naturlige skønhed
• Løfter ansigtet generelt
• Øger produktionen af kollagen i huden
• Tætner porerne i huden
• Forsinker ældning processen
• Forstærker bindevævet i ansigtet
• Afspænder øjne så de bliver mere klare
• Fjerner stresshormoner
• Udskiller endorfiner
• Virker udrensende
• Kan lindre hovedpine

Ring og få en snak om, hvad det er du ønsker at få behandlet og få svar på eventuelle spørgsmål, på 31 21 07 10