Massage

Du kan booke effektiv muskelafspændende, smertelindrende og afstressende Fysiurgisk Massage, Sportsmassage og Gravid Massage

Indtil videre er jeg,  Lennart Dahl, den eneste behandler her i klinikken. Jeg er uddannet fysiurgisk massør, så min tilgang til massagebehandling er baseret på viden om kroppens anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg er specialist i at lokalisere og behandle de muskelspændinger og myoser der forårsager smerter, som for eksempel hold i nakken og spændingshovedpine.

Behandlingen tilpasses efter dine ønsker og behov, med fokus på det du trænger til at få behandlet. 

Jeg er også uddannet triggerpunkt akupunktør. Så har du meget spændte muskler, kombinere jeg gerne massagebehandlingen med akupunkturnåle (uden ekstra beregning). Denne behandling er effektiv, ved for eksempel meget spændte lår og lægmuskler.

Sommerrabat 10% på alle behandlinger - Fratrækkes ved kassen!

Gælder til og med den 17. august

massage københavn

Til mine massagebehandlinger bruger jeg denne lotion i stedet for olie. Med lotion får man et mere fast greb og man mærker derfor bedre de spændinger man arbejder på, at løsne op. Så med lotion kan man udføre en bedre og top professionel massagebehandling. Og så undgår klienten at få olie på tøjet og i håret.