Nyheder

RK 1001189

klinik Lennart Dahl bliver nu anbefalet af Magasinet IN

Takkeværet en efterhånden lang række behandlinger og tilfredse klienter, er mit gode ry nu nået til Magasinet IN. De anbefaler min klinik i deres blad, der udkommer i dag den 7. december. Her bliver jeg og mine økologiske ansigtsbehandlinger nævnt i en artikel om rynker, på side 126. Jeg er utrolig glad og synes at det er fantastisk, at Magasinet IN mener at jeg er værd at skrive om, uden at jeg skal betale for det 🙂 Tak IN – Håber at jeg rammer forsiden næst gang 😉

RK 1001189

November tilbud på Økologisk Japansk Lifting, 425,-

Økologisk Japansk Lifting er til dig der ønsker at se frisk og yngre ud, og samtidig bevare din naturlige skønhed uden brug af kemi eller kirurgi. Hele ansigtet bliver løftet. Du får reduceret dine rynker og poser under øjnene. Du får løftet dine øjenlåg, bryn og hængende mundvig. Selv løs hud under hagen og på halsen bliver strammet op. Alle mine ansigtsbehandlinger er afstressende, men Japansk Lifting er også ren forkælelse.

Læs mere om Økologisk Japansk Lifting her eller book behandlingen direkte her

 

RK 1001189

Kaniner søges til lymfedrænage-massagebehandlinger

Kan du, eller kender du en der kan have glæde af lymfedrænage-massagebehandlinger, som jeg kan øve mig på? Så skriv til mig  – Først til mølle 🙂

Lymfedrænage er en behandling mod væskeophobninger. 

Jeg har lige været på et utroligt spændende kursus i lymfedrænage og jeg vil derfor gerne øve mig lidt på et par frivillige kaniner, inden at jeg i min klinik, vil tilbyde lymfedrænage som en behandling man skal betale for. Jeg er flere gange tidligere blevet spurgt om jeg kan udfører lymfedrænage-behandlinger, så det er med stor fornøjelse, at jeg nu også kan tilbyde mine klienter denne behandling.

Alle kan have glæde af enkelte behandlinger, hvis der er tale om en midlertidig væskeophobning, også kaldet et ødem. Er der tale om en permanent lidelse, kaldes det for et lymfødem.

En normal behandling varer op til 1½ time. Der skal 5 – 6 behandlinger til, for at opnå et grundigt behandlingsforløb. I nogle tilfælde er der behov for 10 – 12 behandlinger. De første 6 behandlinger skal helst foregå 2 gange om ugen, og derefter 1 gang om ugen. Ved vedligeholdende behandlinger kan gå 4 eller måske 6 uger.

Lymfedrænage er en meget let og præcis massagebehandling, som også virker meget afstressende.

RK 1001189

Av, min arm!

Jeg bliver nød til at fortælle denne historie om en af mine klienter, som for 20 år siden blev førtidspensioneret, på grund af smerter fra en fastklemt nerve i højre skulder. I virkeligheden trængte hun bare til massage.

I over 20 år led min klient (lad os kalde hende Ulla) af kroniske smerter i højre skulder og snurren i fingrene. Hun blev undersøgt på kryds og tværs af diverse læger og specialister, som fandt ud af, at smerterne kom af en fastklemt nerve i skulderleddet. De mente at det eneste man kunne gøre for at få nerven løsnet, ville være en kirurgisk operation. Men ved et kirurgisk indgreb, ville der være en høj risiko for at Ullas arm kunne blive lammet permanent, så man valgte intet at gøre. Da Ulla ikke var arbejdsdygtig på grund af sine kroniske smerter, blev hun sat på førtidspension i fyrreårs alderen, og måtte derefter proppe sig med smertestillende medicin, for at kunne holde tilværelsen ud.

Under hele forløbet havde Ulla en meget statisk spændt skuldermuskel (Deltoideus). Ingen af lægerne overvejede dengang, om massage af denne skuldermuskel kunne være den rette behandling der skulle til, for at få løsnet op for de statiske muskelspændinger og den fastklemte nerve deraf kunne blive løsnet. Ulla blev i stedet for tilbudt muskelafspændende medicin, som ingen effekt havde.

Her ca. 20 år senere kommer Ulla så til mig. En fraflyttende massør kollega, som selv har nydt godt af mine massagebehandlinger, anbefalede (heldigvis) mig. Ulla er generelt meget anspændt, så hun kom faktisk bare for at få afspændt sin nakke og rygmuskler. Armen havde hun jo opgivet forlænge siden. Siden maj måned har Ulla gennemgået et forløb på 10 behandlinger, hvor jeg også begyndte at massere skulderen, som var meget smertefuld for Ulla. Når en muskel er så spændt og sten hård som i Ullas tilfælde, er den nærmest umulig at masserer. Jeg kombinerede derfor massagebehandlingerne med triggerpunkt akupunktur. Triggerpunkt akupunktur går ud på at sætte nåle midt i centrene (triggerpunkter) for de statiske muskelspændinger. Ved at penetrere et triggerpunkt med en akupunkturnål i 20 minutter, begynder de statiske spændinger i musklens fibre at løsne sig. Der skal flere behandlinger til, før spændingerne giver helt slip. Behandlingsforløbet af armen er ikke helt slut endnu, men er allerede en klar succes. Jeg vil vurdere at muskelspændingerne er løsnet med ca. 80 %. Ulla er nu befriet fra sit smertehelvede og hun kan ikke længere mærke snurren i fingrene. Armen har fået mere bevægelsesfrihed og hun kan nu trække med armen, for første gang i årevis. Ulla er meget positiv overrasket og begejstret over effekten af mine behandlinger, og hun håber nu på, at hun kan nå at få et par år på arbejdsmarkedet, inden hun rammer pensionsalderen.

Jamen, er denne historie ikke helt utrolig? Den burde jo næsten komme på forsiden af Ekstrabladet 🙂