Opstrammende Ansigtsmassage, 270kr. for 25 min. – 360kr. for 40 min.

Du får 10% i sommerrabat så du kun skal betale 270kr. for 30min. (normalpris 300kr.) og 360kr. for 40 min. (normalpris 400kr.) Rabatten fratrækkes normalprisen når du betaler ved kassen, til og med d. 17/8 2018

Reducer eller forebyg aldringstegn med afstressende, forkælende og opstrammende ansigtsmassage-behandlinger

Denne opstrammende ansigtsmassage-behandling, tilpasser jeg efter dine behov og aldringstegn. Som udgangspunkt bruger jeg de samme ansigtsmassage-teknikker, som jeg bruger i Japansk Lifting behandlingen. Jeg sætter fokus på dine aldringstegn, men henblik på at reducere dine rynker og eventuelt løs hud under hagen, blandt andet ved at afspænder de ansigtsmuskler, der er medvirkende til at rynkerne opstår. Ansigtsmassagen består også af lymfedrænnage, og så er ansigtsmassagen afstressende. Til behandlingen anvender jeg økologisk hybenkerneolie, der er rig på antioxidanter.

Opstrammende ansigtsmassage er en skøn behandling, hvis du bare trænger til selvforkælelse og gerne vil stresse af. Og ansigtsmassagen kan give dig en foryngende effekt, hvis du får flere behandlinger. Får du op mod 10 behandlinger inden for 2-3 måneder, vil effekten være længerevarende.

Du får 20% rabat ved køb af et 10-turs rabatkort.

Det er vigtigt at du selv tager "før og efter" selfies. Så vil du bedre kunne se og følge de små forbedringer undervejs. Tag gerne flere selfies, fra forskellige vinkler. Du må ikke smile og du skal stå samme sted med samme belysning, hver gang du tager billedet.