Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling af Lennart Dahl, er til dig der ønsker at se frisk og yngre ud, uden brug at kemi og kirurgi - Alle produkter der anvendes er økologiske

Ansigtsbehandling København - Hurtigt og nemt at booke online

Du kan vælge mellem:

  • Gua Sha ansigtsbehandling - Her kan du få en ansigtsbehandling med Gua Sha i følgende to forskellige varianter, Gua Sha & Cupping og Gua Sha Lifting. Behandling med Gua Sha er mere effektiv til at reducere rynker end Japansk Lifting. Om Gua Sha er bedre end kosmetisk akupunktur er svært at vurdere. Men behandling med Gua Sha er ikke smertefuld og har du det ikke godt med nåle er Gua Sha sikkert det helt rigtige for dig.
  • Japansk Lifting - Forkæl dig selv med denne vidunderlige ansigtsmassage-behandling. Forebyg eller reducer dine aldringstegn med Lennart Dahl's ekstraordinære forkælende version af Japansk Lifting - Lennart Dahl har videreudviklet den kendte originale Japansk Lifting behandling, til at være en mere blid, forkælende og mere afstressende oplevelse.
  • Kosmetisk akupunktur - Er ligesom Gua Sha en effektiv og  naturlige opstrammende ansigtsbehandling, når det kommer til reducering af rynker - Lennart bruger de mest effektive og avancerede teknikker - Kan bookes sammen med opstrammende ansigtsmassage
  • Opstrammende ansigtsmassage - Er en kortere og billigere ansigtsmassage-behandling end Japansk Lifting, Med ligesom Japansk Lifting er det en blid og forkælende ansigtsbehandling. Du kan også få en muskelafspændende ansigtsmassage, læs mere her.
  • Akupunktur mod bumser og akne - Bumser, akne og uren hud, kan reduceres og nogle gange fjernes helt med akupunktur. Længden på virkningen er varierende, men til gengæld er behandlingen billig!

Lennart Dahl's Japansk Lifting ansigtsbehandling, bliver anbefalet af Magasinet IN - Januar 2018

Lennart Dahl's ansigtsbehandlinger er til dig der ønsker at se frisk og yngre ud, og samtidig bevare din naturlige skønhed uden indgreb med kemi eller kirurgi. Alle Lennart's ansigtsbehandlinger er afstressende, men japansk lifting er også ren forkælelse.

Du kan få 20% i rabat, når du købet et 10-turs Rabatkort. Rabatkortet kan også bruges til de mange andre af Lennart Dahl's behandlinger, for eksempel massage, så længe behandlingen svare til den pris, rabatkortet er udstedt til.

Jeg har erfaringer med gode resultater 🙂

Ansigtsbehandling