Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling af Lennart Dahl, er til dig der ønsker at se frisk og yngre ud, uden brug at kemi og kirurgi - Alle produkter der anvendes er økologiske

Ansigtsbehandling København - Hurtigt og nemt at booke online

Du kan vælge mellem:

  • Japansk Lifting - Forkæl dig selv med denne vidunderlige ansigtsmassage-behandling. Forebyg eller reducer dine aldringstegn med Lennart Dahl's ekstraordinære forkælende version af Japansk Lifting - Lennart Dahl har videreudviklet den kendte originale Japansk Lifting behandling, til at være en mere blid, forkælende og mere afstressende oplevelse.
  • Kosmetisk akupunktur - Den mest effektive af Lennarts naturlige opstrammende ansigtsbehandling, når det kommer til reducering af rynker - Lennart bruger de mest effektive og avancerede teknikker - Kan bookes sammen med opstrammende ansigtsmassage
  • Opstrammende ansigtsmassage - Er en kortere og billigere ansigtsmassage-behandling end Japansk Lifting, Med ligesom Japansk Lifting er det en blid og forkælende ansigtsbehandling.
  • Akupunktur mod bumser og akne - Bumser, akne og uren hud, kan reduceres og nogle gange fjernes helt med akupunktur. Længden på virkningen er varierende, men til gengæld er behandlingen billig!
  • Tiu Na hoved og nakkemassage - Denne behandling  er ikke så meget en skønheds/ ansigtsbehandling, men en gammel kinesisk behandling, med fokus på hoved og nakke - Behandlingen stimulere hele kroppen og giver ny energi, og overskud.

Lennart Dahl's Japansk Lifting behandling, bliver anbefalet af Magasinet IN - Januar 2018

Lennart Dahl's ansigtsbehandlinger er til dig der ønsker at se frisk og yngre ud, og samtidig bevare din naturlige skønhed uden indgreb med kemi eller kirurgi. Alle Lennart's ansigtsbehandlinger er afstressende, men japansk lifting er også ren forkælelse.

Du kan få 20% i rabat, når du købet et 10-turs Rabatkort. Rabatkortet kan også bruges til de mange andre af Lennart Dahl's behandlinger, for eksempel massage, så længe behandlingen svare til den pris, rabatkortet er udstedt til.

Jeg har erfaringer med gode resultater 🙂

Ansigtsbehandling