Cupping Massage – Nyhed

Cupping massage

Nu kan jeg også behandle dine smerter med sugekoppe, og dine muskler kan restituere hurtigere efter træning, med cupping massage.

Jeg har været på skolebænken igen. Ja, det er da utroligt som jeg hele tiden render på behandlerfaglige kurser, her i dette forår. Det gør jeg med glæde og stor interesse, for at kunne blive klogere og endnu bedre til at behandle jer.

Det er første del af uddannelsen, jeg nu har gennemført. Det har blandt andet handlet om behandling af smerter med sugekoppe. Med sugekoppe kan man behandle smerter der kommer af muskelspændinger. En behandling på 15-20 minutter, svare til en times dybdegående fysiurgisk massage. Du kan også få glæde af denne behandling, ved at dine muskler restituere hurtigere efter træning.

Har du appelsinhud, kan det fjernes med cupping massage

Til det, skal du behandles 2 gange om ugen, i alt mellem 5 -10 behandlinger, alt efter hvor slemt det står til.

cupping