Cupping Massage, på Vesterbro.

Cupping massage er effektiv mod smerter, som for eksempel iskiassmerter - Og det virker med det samme!

15 - 20 minutters cupping massage er ligeså effektiv som en time med dybdegående fysiurgisk massagebehandling.

Cupping kan anvendes til smertelindring, for eksempel af spændingshovedpine, hold i nakken, nakkesmerter, skuldersmerter, lændesmerter, smerter i benene, musearm og meget mere. Har du smerter i dine skuldre, arme eller ben, som du har svært ved at få bugt med, er cupping en oplagt behandlings mulighed, du bør prøve.

Behandlingen kan også kombineres med sports eller fysiurgisk massage.

Restitution

Cupping er også effektivt til hurtigere restitution af muskulaturen efter træning.

Får man mærker af behandlingen?

Efter behandlingen kan der være røde og måske næsten blå cirkulære mærker der, hvor kopperne har siddet. Det er der ikke noget farligt ved. Det kan tage op til en uge før mærkerne er helt forsvundet. Er mærkerne meget mørke, kan det være en god idé at undgå hardcore solbadning i et par dage.

Cupping massage mod appelsinhud (cellulite)

Har du appelsinhud, kan det fjernes med cupping massage, hvor en kop med vakuum køres gentagene gange gennem området med appelsinhud. Denne behandlingsmetode gør huden rød, men kun midlertidig. For at opnå et godt resultat, vil det være nødvendigt at få 2 behandlinger om ugen og i alt mellem 5 -10 behandlinger, alt efter hvor slemt det står til. 

Hvad er cupping massage?

Cupping er en gammel behandlingsmetode, der oprindeligt stammer fra Kina. Udover at cupping kan bruges som en smertelindrende behandlingen, bruges cupping også flittig af sportsfolk. kopperne skaber et vakuum der har en ligeså stor effekt som dybdegående massage. Blodtilførslen til musklaturen øges så affaldsstofferne udskilles hurtigere og det hjælper musklerne med at restituere. Behandlingen styrker også immunforsvaret. - På grund at den øgede aktivitet med blodtilførelen til musklerne og affaldsstofferne, bør gravide ikke få behandlingen.

Cupping slog for alvor igennem på verdensplan, da flere sportsudøvere under OL i Rio de Janeiro 2016, havde runde mærker på kroppen, efter at blive behandlet med cupping. Men det er ikke kun sportsudøvere på højt plan, der nyder godt af behandlinger med cupping. Helt almindelige mennesker, med smerter eller andre lidelser, kan få godt af disse gamle behandlingsmetoder.

- Læs mere om Lennart Dahl's massagebehandlinger her: Massage København.