Fysiurgisk Massage, på Vesterbro.

Slip af med dine smerter med en effektiv, dybdegående og smertelindrende fysiurgisk massage-behandling, hvor der tages godt fat efter behov - Er dine smerter slemme, vil jeg selvfølgelig gå skånsom til værks. Så det er op til dig, hvor hårdt der skal masseres.

Fysiurgisk massage har også en meget afslappende og afstressende virkning.

Jeg er Lennart Dahl, en erfaren massør og specialist i at lokalisere og behandle de muskelspændinger og myoser der forårsager smerter, som for eksempel hold i nakken og spændingshovedpine. Fysiurgisk massage er effektiv på hele kroppen.

Jeg kan godt hjælpe dig med dine smerter med en behandling på 30 minutter. Men jeg vil anbefale mindst 45 minutters behandling, fordi der skal arbejdes i dybden og de omkringliggende muskelområder også skal løsnes, hvis behandlingen skal have den bedste effekt på længere sigt. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger, især hvis muskelspændingerne har stået på i længere tid.

Uden ekstra beregning kan massagen kombineres med cupping massage eller triggerpunkt akupunktur, hvis jeg vurdere at det kan medvirke til en mere effektiv behandling. Triggerpunkt akupunktur er en behandling med akupunkturnåle, som for eksempel er meget effektiv til at afspænde lårmuskler.

Du kan også kombinere Wellness massage med Fysiurgisk massage. Book for eksempel 90 minutters Fysiurgisk massage og ved ankomst til behandlingen fortæller du, at du også ønsker wellness massage i behandlingen. Så er det selvfølgelig dét du får!

- Læs mere om Lennart Dahl's massagebehandlinger her: Massage København.

Fysiurgisk Massage København
Massage København

Om fysiurgisk massage

Til fysiurgisk massage bruges der mange forskellige massageteknikker og greb. Først lokaliseres spændinger og myoser. Derefter behandles hele området omkring spændingerne, hvor der blandt andet bruges dybdegående massageteknikker, og der tages godt fat efter behov. Fysiurgisk massagebehandling er effektivt på hele kroppen.
- Som uddannet fysiurgisk massør, har man modtaget og bestået teoretisk undervisning om anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Resultatet af et studie om, hvorfor massage virker mod smerter, bliver forklaret her på Experimentarium's hjemmeside.

Et studie har vist, at massage får kroppen til at producere sin egen smertestillende medicin. Til gengæld afviser forskningsresultaterne den gamle teori om, at massage får mælkesyre i lårene til at forsvinde....