Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående, effektiv og smertelindrende massagebehandling, hvor der tages godt fat efter behov

Massage har også en meget afslappende og afstressende virkning.

Jeg er specialist i at lokalisere og behandle de muskelspændinger og myoser der forårsager smerter, som for eksempel hold i nakken og spændingshovedpine. Fysiurgisk massage er effektivt på hele kroppen.

Har du smerter anbefaler jeg mindst 45 minutters behandling, fordi der skal arbejdes i dybden og de omkringliggende muskelområder også skal løsnes, hvis behandlingen skal have den bedst effekt på længere sigt. Det kan være nødvendigt med flere behandlinger, især hvis muskelspændingerne har stået på i længere tid.

Uden ekstra beregning kan massagen kombineres med triggerpunkt akupunktur, hvis jeg vurdere at det kan medvirke til en mere effektiv behandling. Triggerpunkt akupunktur er en behandling med akupunkturnåle, som for eksempel er meget effektiv til at afspænde lårmuskler.

Du kan også kombinere Wellnessmassage med Fysiurgisk massage. Book for eksempel 90 minutters Fysiurgisk massage og ved ankomst til behandlingen fortæller du, at du også ønsker wellnessmassage i behandlingen. Så er det selvfølgelig dét du får!

- Læs mere om Klinik Lennart Dahl's massagebehandlinger her: Massage København.