Gua Sha ansigtsbehandling, på Vesterbro – Et naturligt ansigtsløft

Her tilbydes du følgende to varianter med Gua Sha ansigtsbehandling:

  • Gua Sha & Cupping, er en behandling der tager ca. 40 minutter, som består at gua sha og kosmetisk cupping, til 650 kr. 

  • Gua Sha Lifting, er en meget afstressende behandling på ca. 70 minutter som består blandt andet af Gua Sha og kosmetisk cupping. Men du får også ansigtsmassage og ansigtszoneterapi/akupressur fra Japansk Lifting behandlingen. Og du bliver tilmed forkælet med en hovedbundsmassage og en let stimulerende læg- og fodmassage. - Alt dette får du for kun 800 kr.

 

Gua Sha Ansigtsbehandling

Gua Sha ansigtsbehandling er en meget gammel kinesisk massagebehandling, hvor der bruges flade sten.  Denne metode reducere dine rynker mere effektivt end Japansk Lifting behandlingen. Gua sha er for eksempel effektiv ved rynker i panden og kosmetisk cupping er for eksempel effektiv ved de små linjer ved øjnene. Med kombinationen af ansigtsmassage og ansigtszoneterapi/ akupressur fra japansk lifting, får du en dybere og endnu bedre behandling for huden og muskulaturen i dit ansigt. Så Gus Sha Lifting behandlingen er ikke bare den mest forkælende behandling, men den er også den bedste, når det kommer til at reducere rynker og opnå en naturlig opstrammende effekt. 

Hvor mange behandlinger skal man have for at få den bedste effekt?

Du kan se en effekt med det samme. Men, for både Gua Sha & Cupping og Gua Sha Lifting, vil to behandlinger om ugen og ialt 10 behandlinger vil være det mest optimale, for at opnå en længere varende virkning. Derefter kan du vedligeholde og forebygge med én eller måske to behandlinger om måneden. Du vil også kunne opnå et godt resultat med kun én behandling om ugen.
Forudsætningerne for at du vil kunne opnå den bedst mulige effekt, er at du lever og spiser rimelig sundt - At du ikke ryger og/ eller drikker for meget - At du ikke er påvirket af stress - At du sover godt om natten og har en god søvnrytme - At du ikke har opholdt dig for meget i solen uden beskyttelse - At du er i god balance med dig selv og at du har det godt.

Før og efter billeder

Det er en god idé at du selv tager "før og efter" selfies efter hver gang du har fået en behandling, så du kan se og følge de små forbedringer. Tag gerne flere selfies, også fra siderne. Husk at du ikke må smile og du skal helst stå samme sted med samme belysning.

Gua Sha ansigtsbehandling, virker det?

Jeg, Lennart Dahl, har lært Gua Sha Lifting af Mette Brandt. Hun fandt på at kombinere gua sha, cupping med ansigtsmassagen fra den originale Japansk Lifting behandling. Jeg har selvfølgelig min egen og endnu bedre version, for jeg har videreudviklet ansigtsmassagen  med flere og bedre massageteknikker end den ansigtsmassage man får i den originale Japansk Lifting, som i virkeligheden ikke engang kommer fra Japan. Her kan du læse, hvad journalist Maria Andersen skrev om behandlingen, som hun fik af Mette Brandt.

Små mærker i ansigtet

Der kan opstå små mærker i ansigtet, men det sker ikke tit. Mærkerne forsvinder som regel efter en dag eller to. I nogle tilfælde kan det tage op til en uge før mærket forsvinder. Det afhænger af, hvor sund en hud du har og hvor godt blodet cirkulere og affaldsstofferne i huden bliver udskilt.