Gua Sha Lifting – Tilbud i efterårsferien (uge 42) til kun 500kr. (Normalpris 640kr.)

Gua Sha Lifting er det nyeste skud på stammen indenfor naturlig ansigtsløft

Behandlingen har en øjeblikkelig effekt og er meget afstressende.

Det særlige ved Gua Sha Lifting er at behandlingen også består af kosmetisk cupping, som er effektiv ved de små og fine linjer ved øjnene. Men ikke nok med det, du får også ansigtsmassage, ansigtszoneterapi/ akupressur fra Japansk Lifting behandlingen. Og du forkæles yderligere med en hovedbundsmassage og en let stimulerende læg og fodmassage, hvor du dog beholder dine strømper på fødderne.
Gua Sha er i sig selv mere effektiv til at reducere rynker end Japansk Lifting. Men med kombinationen af disse forskellige teknikker, får du en optimal opstrammende og naturlige ansigtsløft.

- Læs mere om mine Gua Sha ansigtsbehandlinger her.

Hvad er Gua Sha.

Behandlingen kaldes også for Østens ansigtsløft. Det er en kinesisk behandlingsmetode, som er mere end to tusinde år gammel. Til behandlingen bruges der massagesten. Der løsnes op for muskelspændinger og der sættes gang i blodcirkulationen, så ilt og næring i muskler og huden øges, og affaldsstoffer bliver udskilt. Det giver et mere harmonisk og afspændt udseende og du får en fin glød i huden.  Hele ansigtet løftes. Dine rynker og linjer reduceres og du får en mere ensartet hudtone.

Gå direkte til bookingsystemet her

Gua Sha

Jeg ønske jer alle en skøn efterårsferie
- Og pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste hilsner
Lennart Dahl