Har du smerter, på grund af hold i nakken? – Så kan jeg kan hjælpe dig!

Hold i nakken

Jeg kan fjerne dine smerter effektivt med fysiurgisk massage. Jeg vil starte stille og roligt, og med blid massage opvarme muskulaturen og dermed få løsnet op for de spændinger, der forsager dine smerter. Til massagen bruger jeg en salve, der medvirker til at muskulaturen varmes op og du vil hurtigt kunne mærke smerterne forsvinde og du vil føle dig afslappet og afstresset efter behandlingen.

Behandlingen virker med det samme!

Mit navn er Lennart Dahl og jeg behandler flere gange dagligt, personer med smerte i nakken og i ryggen.  Derfor er jeg er en meget erfarent massør og på højeste niveau, når det kommer til lindring af nakkesmerter. Smerter i nakken og i ryggen er nærmest blevet til en folkesygdom, fordi de fleste af os efterhånden sidder og arbejder på et kontor, foran en pc. Man kan selvfølgelig også få hold i nakken på flere andre måder. Hvis man laver et stykke fysisk arbejde, som man ikke er vant til og hvor man måske ikke har det rette ergonomiske udstyr til opgaven, kan det ofte ende med at spændinger ophober sig i muskulaturen og sætter sig god fast.  Det kan for eksempel ske, hvis du skal male et loft eller klippe en høj hæk uden det rette udstyr.

Er du gravid og har du hold i nakken, så booker du bare Gravid massage. Her bruger jeg  de samme massageteknikker, som i fysiurgisk massage. 

Cupping massage er den mildeste behandlingsmetode til at fjerne smerter, forsaget af muskelspændinger. Cupping massage er meget effektivt til at fjerne smerter på hele kroppen. Til gengæld får du runde sugemærker på kroppen efter behandlingen. Det kan tage en uge eller måske lidt længere tid, før mærkerne er helt væk.

- Du kan læse mere om Lennart Dahl's massagebehandlinger her: Massage København.