Japansk Lifting (økologisk), på Vesterbro – 750kr.

Du vil svæve på en lyserød sky af nydelse og velvære, så blid og forkælende er Lennart Dahl's Japansk Lifting behandling.

Reducer eller forebyg aldringstegn med Lennart Dahl's ekstraordinære forkælende version af Japansk Lifting - Lennart Dahl har videreudviklet den originale behandling, til at være en mere blid, forkælende og afstressende oplevelse.

En vigtig del af denne Japansk Lifting skønhedsbehandling er, at dit ansigt bliver masseret blidt med en let kælende og meget fintfølende professionel massageteknik, som Lennart har videreudviklet gennem sine erfaringer med hundredevis af behandlinger. Disse fintfølende massageteknikker udløser forskellige lykkefremkaldende hormoner, som gør at du føler dig inderlig glad og lykkelig, og du bliver dejlig afstresset. Det er vigtigt, fordi skønhed ikke bare handler om det ydre, men i den grad også kommer indefra - at du stråler af indre glæde og velvære.

Behandlingen består også af en opstrammende ansigtsmassage, der afspænder ansigtets muskulatur, samt lymfedrænage, ansigtszoneterapi/akupressur, en ler eller spirulina-maske, Mellisa fugtmaske, Mellisa øjencreme og hybenkerneolie der er rig på antioxidanter. Du forkæles yderligere med en Himalaya saltstensmassage, hovedbundsmassage og en let stimulerende fodmassage, hvor du beholder dine strømper på fødderne. Alle produkter der anvendes, er økologiske.

Hele ansigtet får et naturligt løft uden kirurgi eller kemi. Allerede efter første behandling kan man se en forskel, fordi huden får en frisk glød, da blodgennemstrømningen i vævet forøges. Flere behandlinger kan reducere rynker og poser under øjnene, strammer huden op og fremhæver din naturlige skønhed. Skal den foryngende effekt være længerevarende, er 8 - 10 behandlinger nødvendigt. De 3 første behandlinger skal være med en uges mellemrum og derefter kan behandlingerne foregå hver 2. uge, men der skal helst kun gå en uge mellem behandlingerne gennem hele forløbet. Du kan også vedligeholde og forebygge med regelmæssige behandlinger, en gang om måneden.

Det er vigtigt at du selv tager "før og efter" selfies, for så vil du bedre kunne se og følge de små forbedringer. Tag gerne flere selfies, fra forskellige vinkler. Du må ikke smile og du skal stå samme sted med samme belysning, hver gang.

Du kan også booke en opstrammende ansigtsmassage behandling.

Lennart Dahl's Japansk Lifting behandling, bliver anbefalet af Magasinet IN - Januar 2018

En af Aller Media's tilknyttede journalister har besøgt klinikken flere gange, for at få behandlinger med økologiske Japansk Lifting. Det har resulteret i at Magasinet IN nu anbefaler netop min udgave af Japansk Lifting i deres blad for Januar 2018. Her bliver jeg og mine Japansk Lifting behandlinger anbefalet i en artikel om rynker, på side 126. Jeg er utrolig glad og synes at det er fantastisk, at Magasinet IN mener at jeg er værd at skrive om, uden at jeg skal betale for det 🙂

Tak IN - Håber at jeg rammer forsiden næst gang 😉

Japansk Lifting

Hver gang du kommer til en ansigtsbehandling, får du et nyt tip til, hvordan du kan behandle dig selv og forsinke aldringstegnene

Hvis der fandtes DM i japansk lifting ville jeg stille op, for jeg går meget op i at give den bedste og mest forkælende japansk lifting behandling. Jeg har erfaringer med hundredevis af japansk lifting behandlinger og det har givet mig en dybere indsigt og forståelse for, hvordan behandlingen skal udføres, så foryngelseseffekten bliver optimal og klienten føler sig rigtig godt forkælet og tilpas.
/ Lennart Dahl

Hvad gør japansk lifting: 

• Reducere ansigts rynker, hævelser og poser under øjnene
• Reducere og forebygger løs hud under hagen
• Løfter øjenlåg og hængende mundvige 
• Løfter ansigtet generelt
• Øger produktionen af kollagen i huden
• Udskiller endorfiner og andre lykkefremkaldende hormoner
•  Fjerner stresshormoner
• Forsinker ældning processen
• Afspænder øjne så de bliver mere klare
• Giver ansigtet glød og fremhæver din naturlige skønhed
• Gør ansigtet elastisk, naturligt og mere levende
Tætner porer i huden
• Forstærker bindevævet i ansigtet
• Virker udrensende
• Fjerner blokeringer i akupunkturmeridianerne
• Kan lindre hovedpine