Kosmetisk Akupunktur på højeste niveau

Som kosmetisk akupunktør, har jeg nu foretaget mig min hidtil bedste investering.

Jeg har nu tilegnet mig ny viden og kompetencer på absolut allerhøjeste niveau indenfor behandling med kosmetisk akupunktur, ved at investere i videreuddannelse hos min nye læremester, kinesiske Jiewei Chen, som er vestlig lægeuddannet og en meget erfaren akupunktør.

Med de nye og klart mere avancerede teknikker som jeg nu praktisere i min egen klinik, kan man i højere grad se forbedringer allerede ved første behandling. Og derved bliver motivationen til at fortsætte behandlingerne, større for klienterne. For, jo flere behandlinger man får, jo bedre og længerevarende bliver resultatet.

Jeg har i forvejen 2 forskellige kosmetisk akupunktur uddannelser fra danske akupunkturskoler. De uddannelser betrakter jeg i dag, kun som en introduktion til det niveau jeg nu er nået op på. Jiewei Chen har undervist mig personligt i hele 7 dage, i hendes kliniker i Farum og i København, mens vi behandlede hendes klienter. Jeg deltog i behandlingerne allerede fra den første dag. På de danske kosmetiske akupunkturskoler, sidder man typisk 8-12 elever og gennemgår teori på powerpoint, hvorefter eleverne går sammen to og to, for at øve sig på hinanden. Jeg finder det klart bedre, mere interessant og spændende, når undervisningen foregår med rigtige behandlinger af klienter i den virkelige verden. Nu var det jo heller ikke helt nyt for mig, at sætte nåle i klienters ansigts, men dog alligevel en spændende udfordring at arbejde på et nyt og højere niveau end det jeg tidligere har lært. 

Jeg vil indtil videre holde mine priser i den billige ende, i forhold til niveauet på mine behandlinger og prisniveauet i København. Så gør noget godt for dig selv, start et behandlingeforløb nu. - Og husk, at du pt. kan få 20% i rabat ved køb af et 10-turs Rabatkort.

Læs mere her og book en tid: Kosmetisk akupunktur

 

akupunktur