Kosmetisk Akupunktur, 500kr. – Få 20% Rabat, ved køb af 10-turs Rabatkort

Kosmetisk Akupunktur behandling med avancerede og effektive teknikker, af Lennart Dahl

Med kosmetisk akupunktur får du et naturligt og opstrammende ansigtsløft uden kemi eller kirurgi, men kun ved brug af meget tynde akupunkturnåle - Allerede ved første behandling, vil du se en effekt. Men der skal flere behandlinger til, for at opnå en optimal og længerevarende virkning.

Dine rynker reduceres og hele ansigtet strammes op. Du får en sundere hud og en lækker glød, der vil fremhæve din naturlige skønhed. Kosmetisk akupunktur er også effektiv mod uren hud.

Skal dit ansigt løftes og resultatet være længerevarende er 6-10 behandlinger nødvendigt. De 3 første behandlinger skal være med max en uges mellemrum og derefter kan behandlingerne foregå hver 2. uge. Det vil være mest effektivt, hvis der kun går 4-5 dage mellem alle behandlingerne. Du kan også vedligeholde og forebygge med regelmæssige behandlinger, en gang om måneden.

Resultaterne afhænger af, hvordan du lever og hvordan du har det. Derfor variere det fra person til person, hvor meget effekt og hvor hurtigt virkningerne af behandlingerne vil komme. Mine erfaringer viser at jo yngre du er, desto bedre er effekterne. Er dine rynker nye og friske, kan de ofte forsvinde helt.

Vil kosmetisk akupunktur virke på dig?

De bedste forudsætninger for at du kan opnå et godt resultat, vil være at du:

  • lever og spiser rimelig sundt
  • ikke ryger og/ eller drikker for meget
  • ikke er påvirket af stress
  • har en god søvnrytme og sover godt om natten
  • er i god balance med dig selv og at du har det godt
  • ikke har opholdt dig for meget i solen uden beskyttelse

Det vigtigste er at du har det godt. Så er det ok, hvis du en gang imellem gør de mindre sunde ting, bare du er mådeholden. 

Nålene

Nålene er meget tynde, så det gør ikke så ondt som man måske kan forestille sig, når man ser på billeder af akupunkturnåle i ansigtet. Når nålene er sat, skal de sidde i tyve minutter, mens du ligger og slapper af på briksen. Behandlingen er afslappende og afstressende, og man kan efterfølgende føle sig træt.

Blå mærker

Der er en relativ lille risiko for at man kan få et blåt mærke af akupunkturbehandlingerne. Sker det, er der normalt tale om et lille blåt mærke der forsvinder i løbet af få dage. Jo ældre man er, øges risikoen for at få et lidt større blåt mærke, da man med årene bliver løsere i huden.

Før og efter billeder

Det er vigtigt at du selv tager "før og efter" selfies, for så vil du bedre kunne se og følge de små effekter og forbedringer. Tag gerne flere selfies fra forskellige vinkler og hold mobil-kameraet tæt på dit ansigt, så billederne bliver taget "close up". Du må ikke smile og du skal helst stå det samme sted og med den samme belysning, hver gang du tager billederne.

Du kan også forkæle dig selv og booke en opstrammende ansigtsmassage som en tillægs-behandling til din kosmetiske akupunktur behandling.

Der gives 20% rabat ved køb af et 10-turs rabatkort.

kosmetisk akupunktur
kosmetisk akupunktur
kosmetisk akupunktur

Øvrige effekter ved kosmetisk akupunktur: 

• Øger produktionen af kollagen i huden
• Tætner porerne i huden
• Forstærker bindevævet i ansigtet
• Afspænder øjne så de bliver mere klare
• Fjerner stresshormoner
• Udskiller endorfiner
• Virker udrensende
• Kan lindre hovedpine

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til kontakt@lennartdahl.dk. Du kan også skrive dit mobil nr. i mailen og jeg vil ringe til dig.

Venlig hilsen
Lennart Dahl