Lennart Dahl skiller sig ud, med sin ekstraordinære forkælende version af Japansk Lifting.

Du vil svæve på en lyserød sky, så lækker og forkælende er Lennart Dahl's Japansk Lifting behandling - Og du får den til kun 500kr.

En vigtig del af denne skønhedsbehandling er, at dit ansigt bliver masseret blidt med en let kælende og meget fintfølende professionel teknik, som Lennart har videreudviklet gennem sine erfaringer med hundredevis af behandlinger. Denne behandlingsmetode udløser forskellige lykkefremkaldende hormoner, som gør at du føler dig inderlig glad, lykkelig og du bliver dejlig afstresset. Det er vigtigt, fordi skønhed ikke bare handler om det ydre, men i den grad også kommer indefra - at du stråler af indre glæde og velvære.

Behandlingen består også af en opstrammende ansigtsmassage, der afspænder ansigtets muskulatur, samt lymfedrænage, ansigtszoneterapi, spirulinamaske, Mellisa fugtmaske, Mellisa øjencreme og hybenkerneolie der er rig på antioxidanter. Du forkæles yderligere med en saltstensmassage og hovedbundsmassage og en let stimulerende fodmassage - Alle produkter der anvendes er økologiske.

- Læs mere her og book en tid: Japansk Lifting

Du kan også booke  opstrammende ansigtsmassage  for sig selv. Her bruges de samme forkælende  massageteknikker, der anvendes i Japansk Lifting behandlingen.