Ansigtsmassage København.

Kom og få byens måske bedste ansigtsmassage i København.

Har du ubehagelige og måske smertefulde muskelspændinger i dit ansigt og måske også i hovedetbunden, så kan jeg hjælpe dig med en muskelafspændende og afstressende ansigtsmassage - Venlig hilsen Lennart Dahl

Ansigtsmassage København

Til denne ansigtsmassage behandling bruges der almindelige muskelafspændende ansigtsmassage-metoder, men der bruges også akupressur og massageteknikker fra kinesiske Tui-Na hovedmassage, og måske vil der også blive anvendt lidt teknikker fra Japansk Lifting. Hvordan behandlingen vil blive sammensat, kommer an på, hvilke muskelspændinger der er tale om. 

Ofte hænger muskelspændinger i hoved og i ansigtet sammen med nakkespændinger, hvor spændingerne som regel starter med at sætte sig. Denne tilstand kan også føre til spændingshovedpine. Det kan derfor være en god ide at booke en fysiurgisk massage-behandling, hvor du så kan tilføje ansigtsmassage som en tillægsbehandlingen, når du booker din behandling. Med fysiurgisk massage vil du effektivt få løsnet op for alle muskelspændinger i ryggen, skuldre, bryst og nakke.

Spænder du i kæbemusklerne og skære du tænder om natten når du sover, kan det medføre at dine tænder bliver slidte. Det vil din tandlæge sikkert fortælle dig, hvis det er tilfældet. Tændlægen vil i så fald anbefale dig at du sover med en bideskinne og det vil også være en god hjælp for dig, at få regelmæssige ansigtsmassage-behandling efter behov.

Du får 20% i rabat når du køber et 10-turs rabatkort. Du kan også bruge rabatkortet til andre behandlinger, der er på samme prisniveau som det du køber rabatkortet til.

Til ansigtsmassagen anvendes der en økologisk hybenkerneolie eller arganolie, som begge er rige på antioxidanter.

Kunne du tænke dig at få en endnu mere forkælende ansigtsbehandling som også giver dig et friskere look? Så kan du forkæle dig selv med en opstrammende ansigtsmassage eller måske den lidt mere luksuriøse ansigtsbehandling Japansk Lifting. Begge behandlinger kan give dig et friskere look og reducere dine rynker.