Coronavirus

Coronavirus

Her på denne nyhedsside, kan du holde dig orienteret om, hvordan Klinik Lennart Dahl vil forholde sig til  Coronavirus situationen. 

ONSDAG DEN 18. MARTS - KLINIKKEN HOLDER LUKKET INDTIL VIDERE!

Regeringen har nu meldt ud, at alle massører og behandlere skal lukke fra onsdag den 18. marts kl. 10:00.

Udløbsdatoen på 10-turs Rabatkort og Gavekort, vil blive forlænget med lige så lang tid som igangværende lukning finder sted.

Vi ses på den anden side – Pas godt på jer selv og hinanden.

Mvh.
Lennart Dahl

 

---------------------------

Mandag den 16. marts - Den sidste melding jeg har hørt fra regeringen og sundhedsstyrelsen er, at klinikker skal udskyde alle behandlinger, på nær kritiske behandlinger. Så jeg behandler dig gerne for smerter og gener, som for eksempel spændingshovedpine og hold i nakken. Jeg kan bruge maske og gummihandsker, hvis du finder det nødvendigt.

Du er velkommen her i klinikken til en akut behandling, så længe du ikke har sygdomssymptomer. Tilhører du risikogruppen for dem der kan blive alvorligt syge af Coronavirus, skal du meddele dette du booker en akut behandling. Så vil jeg være iført maske og gummihandsker når du ankommer til klinikken.

Der tages alle de nødvendige hygiejniske forholdsregler i klinikken. Efter alle behandlinger skifte lagner og håndklæder som altid. Ved indgangen er der håndsprit og der luftes grundigt ud efter hvert besøg.

Til jer med klippekort og gavekort, vil jeg meddele at I hermed får udsat udløbsdatoen med 2 uger indtil videre. Du er velkommen til at komme og få en behandling på dit kort, hvis din tilstand er kritisk!

Klinikken (dvs. jeg personligt) vil lide en økonomisk krise...

En anden side af Coronavirus sagen er, at der pt. ingen hjælp er at hente til de selvstændige erhvervsdrivende, der rammes af at Danmark lukker ned. Regeringen taler indtil videre kun om hjælp til større private virksomheder. Men de mindste og allermest sårbare, har regeringen helt overset. Af min omsætning skal jeg betale moms og mine virksomhedsudgifter. Overskuddet efter det, skal jeg betale skat af og det der så er tilbage, skal jeg leve af. Som det ser ud lige nu, har jeg ingen omsætning overhovedet. Og fortsætter nedlukningen af Danmark, skal jeg i banken for at spørge om at få lov til at forhøje mit nuværende banklån. Kan jeg ikke få lov til at forhøje mit lån, må jeg lukke klinikken - Men det sker nok ikke 😉

Her er et link til Sundhedsstyrrelsens side om Coronavirus


Pas godt på dig selv og hinanden.

Med venlig hilsen
Lennart Dahl

Coronavirus