Coronavirus

Coronavirus

Her på denne nyhedsside, kan du holde dig orienteret om, hvordan Klinik Lennart Dahl vil forholde sig til Coronavirus situationen.

FREDAG DEN 15. MAJ - Nu er der faste åbningstider, mandag til torsdag fra kl. 16:30 til 18:00 - Ønsker du en behandling i weekenden, fredag, lørdag eller søndag eftermiddag, kan du anmode herom på en mail til kontakt@lennartdahl.dk. Behandlingen skal vare mindst 45 minutter og der vil blive pålagt et weekend-gebyr på 150 kr.

WEEKEND ÅBENT - Skriv til kontakt@lennartdahl.dk, hvis du ønsker en behandling i weekenden. Der vil blive pålagt et weekend-gebyr på 150kr. Behandlingen skal vare mindst 45 minutter.

Du er velkommen her i klinikken, så længe du ikke har sygdomssymptomer. Tilhører du risikogruppen for dem der kan blive alvorligt syge af Coronavirus, skal du meddele dette når du booker en behandling. Så vil jeg være iført maske og gummihandsker når du ankommer til klinikken.

Der tages alle de nødvendige hygiejniske forholdsregler i klinikken. Efter alle behandlinger skifte lagner og håndklæder som altid. Ved indgangen er der håndsprit og der luftes grundigt ud efter hvert besøg.

---------------

FREDAG DEN 8. MAJ - Nu er det igen muligt at booke en behandling online. I hverdagene vil der kun være tider uden for normal kontortid, da jeg stadig har et midlertidigt kontorjob at se til.

---------------

LØRDAG DEN 24. APRIL - Jeg har fået flere henvendelser på ønsker om behandlinger end jeg kan klare under nuværende forhold. Har du ikke akut behov for en behandling, må du desværre nok stadig vente et stykke tid, inden jeg kan give dig en behandling. Jeg beklager meget at I må vente.

Hovedårsagen til at jeg kun kan udføre nogle få behandlinger er, at jeg egentligt har være heldig, men også nødsaget til at tage et midlertidig og meget krævende kontorjob. Det har reddet min økonomi, men det betyder desværre også, at jeg føler mig udbrændt og derfor kun er i stand til udføre nogle få behandlinger ved siden af kontorjobbet. Jeg håber I har forståelse for min situation, og som sagt, vil jeg først og fremmest gerne behandle jer som virkelig har et akut behov.

Udløbsdatoen på 10-turs Rabatkort og Gavekort, er sat på pause fra den 18. marts og indtil klinikken igen har mere åbent. Når det sker vil du kunne få besked om det her på denne nyhedsside. Du vil også kunne blive informeret via nyhedsmail, som du kan tilmelde dig her på siden.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Tilmeld Nyhedsbrev

SØNDAG DEN 19. APRIL - Klinikken forventes at åbne op igen, stille og roligt, med kun få behandlinger fra mandag den 27. april. Der vil være retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, som jeg skal bestræbe mig på at efterleve. Derfor er der endnu ikke åbnet op for bookingsystemet. Send gerne en mail til kontakt@lennartdahl.dk, hvis du har behov for en behandling. Du skal være fuldstændig rask og symptomfri, når du kommer for at få en behandling.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

FREDAG DEN 17. APRIL - Fra mandag den 20. april må mindre virksomheder åbne igen, inklusiv massageklinikker. Det vides endnu ikke, hvilke praktiske forhold massageklinikkerne skal forholde sig til.

Jeg var så heldig at jeg nåede at skaffe godkendte værnemidler, tidligt i marts måned. Så jeg håber på at jeg kan tilpasse forholdene i klinikken efter de kommenden retningslinjer, som vil blive påkrævet fra sundhedsmyndighederne, senest på mandag.

Der er endnu ikke åbnet for at kunne booke behandlinger, så hav venligst lidt tålmodighed. - Det er lige på trapperne! Du kan Nedenstående tilmelde dig klinikkens nyhedsbrev, så vil du få besked, så snart der igen bliver åbnet for boonkingkalenderen.

Det er jo en fantastisk skøn nyhed, at jeg igen kan få lov til at behandle mine klienter. I den seneste tid, har jeg har fået flere henvendelser fra klinter, som virkelig trænger til at få løsnet op for muskelspændinger og lindret deres smerter. Så nu vil jeg glæde mig til at kunne behandle jer snart igen og jeg ønsker jer en rigtig god weekend 🙂

Bedste hilsner
Lennart Dahl

--------

ONSDAG DEN 18. MARTS - KLINIKKEN HOLDER LUKKET INDTIL VIDERE!

Regeringen har nu meldt ud, at alle massører og behandlere skal lukke fra onsdag den 18. marts kl. 10:00.

Vi ses på den anden side – Pas godt på jer selv og hinanden.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

---------------------------

Mandag den 16. marts - Den sidste melding jeg har hørt fra regeringen og sundhedsstyrelsen er, at klinikker skal udskyde alle behandlinger, på nær kritiske behandlinger. Så jeg behandler dig gerne for smerter og gener, som for eksempel spændingshovedpine og hold i nakken. Jeg kan bruge maske og gummihandsker, hvis du finder det nødvendigt.

Til jer med klippekort og gavekort, vil jeg meddele at I hermed får udsat udløbsdatoen med 2 uger indtil videre. Du er velkommen til at komme og få en behandling på dit kort, hvis din tilstand er kritisk!

Her er et link til Sundhedsstyrrelsens side om Coronavirus


Pas godt på dig selv og hinanden.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Coronavirus