Coronavirus

Coronavirus - Covid-19

Her på denne nyhedsside, kan du holde dig orienteret om, hvordan Klinik Lennart Dahl vil forholde sig til Coronavirus situationen.

Du er velkommen her i klinikken, så længe du ikke har sygdomssymptomer. Der tages alle de nødvendige hygiejniske forholdsregler i klinikken. Efter alle behandlinger skiftes lagner og håndklæder som altid. Ved indgangen er der håndsprit og der luftes grundigt ud efter hvert besøg.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Tilmeld Nyhedsbrev

---------------

LØRDAG DEN 24. APRIL - Jeg har fået flere henvendelser på ønsker om behandlinger end jeg kan klare under nuværende forhold. Har du ikke akut behov for en behandling, må du desværre nok stadig vente et stykke tid, inden jeg kan give dig en behandling. Jeg beklager meget at I må vente.  

Bedste hilsner
Lennart Dahl

------------

SØNDAG DEN 19. APRIL - Klinikken forventes at åbne op igen, stille og roligt. Der vil være retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, som jeg skal bestræbe mig på at efterleve. Derfor er der endnu ikke åbnet op for bookingsystemet. Send gerne en mail til kontakt@lennartdahl.dk, hvis du har behov for en behandling. Du skal være fuldstændig rask og symptomfri, når du kommer for at få en behandling.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

------------

FREDAG DEN 17. APRIL - Fra mandag den 20. april må mindre virksomheder åbne igen, inklusiv massageklinikker. Det vides endnu ikke, hvilke praktiske forhold massageklinikkerne skal forholde sig til.

Jeg var så heldig at jeg nåede at skaffe godkendte værnemidler, tidligt i marts måned. Så jeg håber på at jeg kan tilpasse forholdene i klinikken efter de kommenden retningslinjer, som vil blive påkrævet fra sundhedsmyndighederne, senest på mandag.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Her er et link til Sundhedsstyrrelsens side om Coronavirus

Coronavirus