Gravid Massage

Du kan få gravid massage fra 12. uge og helt frem til fødslen.

Gravid massage i København, på højeste niveau af massør Lennart Dahl, til gode priser - Graviditeten giver mange ekstra kilo at bære rundt på. Det øger typisk blandt andet lændesmerter, der kommer i takt med at hele maven og ryg regionerne skal igennem store forandringer og udvidelser. Har du tidligere haft lændesmerter, er det sandsynligt at de vender tilbage, når graviditets-perioden skrider fremad. 

Gravid massage vil lindre og mindske dine rygsmerter, lændesmerter, iskiassmerter og vand i kroppen. Har du  uro i benene, vil du også kunne mærke en lindring her, efter en god massagebehandling. Du vil føle dig afspændt og afslappet, og massagen vil også medvirke til at du får en bedre nattesøvn.

Til Gravid Massage har jeg en speciel massagepude med justerbar fordybning, så du kan ligge trygt på maven og nyde behandlingen.  Det er altid en stor fornøjelse at behandle gravide kvinder, for de sætter stor pris på en god omgang tiltrængt massage. Bare det at ligge på maven for første gang i lang tid er en fornøjelse, fortæller de 🙂 Nogle klinikker har brikse med hul til maven. Men samtlige gravide kvinder jeg har talt med, som har prøvet både briksen og puden, siger at de helt klart foretrækker puden.

- Læs mere om Lennart Dahl's massagebehandlinger her: Massage København.

gravid massage
gravid massage

Resultatet af et studie om, hvorfor massage virker mod smerter, bliver forklaret her på Experimentarium's hjemmeside.

Et studie har vist, at massage får kroppen til at producere sin egen smertestillende medicin. Til gengæld afviser forskningsresultaterne den gamle teori om, at massage får mælkesyre i lårene til at forsvinde....