Klinik Lennart Dahl er lukket indtil videre

Klinik Lennart Dahl er indtil videre lukket på grund af sygdom (overbelastede hænder)

Det vides endnu ikke, hvornår klinikken vil åbne igen. Du kan tilmelde dig klinikkens nyhedsmail, og du vil få direkte besked så snart klinikken igen vil åbne.

Tilmeld Nyhedsmail

Gavekort og 10-turs Rabatkort

Har du et Gavekort eller et 10-turs Rabatkort der stadig var periodemæssig "gyldigt" før klinikken lukkede, vil gyldighedsperioden for dit kort blive forlænget tilsvarende den tid klinikken er midlertidig lukket. Klinikken har været lukket siden den 13. juli 2020. På grund af Covid-19 var klinikken lukket ned fra den 18. marts 2020 til den 20. april 2020, som også vil blive lagt oven i gyldighedsperioden for dit gyldige Gavekort eller dit gyldige 10-turs Rabatkort.

Gavekort og 10-turs Rabatkort er gyldigt i et år, som det også står beskrevet på kortene og her på siden, hvor du kan købe Gavekort og 10-turs Rabatkort.

Hvornår klinikken åbnes igen, vides ikke på nuværende tidspunkt. Men jeg beklager meget ulejligheden og jeg beklager det at I må undværer mine behandlinger for et stykke tid. Jeg håber vi ses snart, hav det godt så længe.

Bedste hilsner
Lennart Dahl