Massagekursus for par

Vil du og din kæreste, ægtefælle eller ven, gerne lære at give hinanden massage?

Så tilmeld jer Lennart's 5 timers massagekursus for par, hvor I vil lære at give hinanden en grundlæggende helkropsmassage.

Massagekursus for par, vare i alt 5 timer til en pris på 2.500 kr. pr. deltager - En super god investering for jer der har behov for massage jævnligt!!

  • I vil lære at give hinanden en skøn og afstressende helkropsmassage.
  • I vil lære at bruge dybdegående og muskelafspændende massagegreb og teknikker.
  • I vil lære at behandle hinanden for gener, som for eksempel spændingshovedpine og hold i nakken.
  • I får materiale med instruktioner, regler, gode råd og tips.

Det praktiske

Inden kurset starter skal I anskaffe jer en massagebriks. Massagebrikse kan købes på nettet flere forskellige steder, i forskellige kvaliteter og til forskellige priser der begynder fra ca. 800 kr. I kan sagtens nøjes med at købe en billig massagebriks, når den kun skal bruges til hobby massage.

Massagekursus for par, vil foregå på den måde, at vi sammen laver en aftale med to kursusdage på henholdsvis 1 x 3 og 1 x 2 timer. I de første 3 timer kommer vi igennem det meste af pensummet. Inden de sidste 2 timer skal I have øvet jer derhjemme, så I kan få justere jeres teknikker og I vil få de sidste tips og gode råd.

Underviseren er mig, Lennart Dahl. Ønsker I at melde jer til kurset eller har I spørgsmål til kurset, er I velkommen til at kontakte mig på kontakt@lennartdahl.dk. I kan også ringe til mig på 26581892.

Massagekursus for par, er ikke en rigtig massøruddannelse. I vil ikke blive grundigt undervist teoretisk i anatomi eller fysiologi og I vil ikke blive eksamineret. Dette kursus vil ikke gøre jer i stand til at behandle mennesker med komplicerede muskelspændinger. Men går du og din ven og tænker over at blive uddannet til fysiurgisk massør og sportsbehandler, vil dette kursus give jer et meget godt indblik i, hvad det går ud på.

Med venlig hilsen
Lennart Dahl