Massage København

Massage København, tæt ved Nørreport
- Her kan der vælges mellem:

  • Smertelindrende dybdegående og effektiv Fysiurgisk massage
  • Målrettet restitutions & skadesforebyggende Sports massage
  • Du kan også forkæle dig selv med en afstressende, blid og stimulerende Wellness massage
  • Er du gravid, kan du booke en Gravid massage, hvor du kan ligge trygt og godt på maven, på en speciel gravid-massagepude med fordybning og nyde massagebehandlingen
Massage København

Din massør i København

Indtil videre er jeg, Lennart Dahl, den eneste behandler/massør her i klinikken. Jeg er uddannet fysiurgisk massør i København, så min tilgang til massagebehandling er baseret på viden om kroppens anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg er specialist i at lokalisere og behandle de muskelspændinger og myoser der forårsager smerter, som for eksempel hold i nakken og spændingshovedpine.

Behandlingen tilpasses efter dine ønsker og behov, med fokus på det du trænger til at få behandlet.

Jeg er også uddannet triggerpunkt akupunktør. Så har du meget spændte muskler, kombinere jeg gerne massagebehandlingen med akupunkturnåle uden ekstra beregning. Denne behandling er effektiv, ved for eksempel meget spændte lår og lægmuskler.

Massør i København

Til mine massagebehandlinger benytter jeg denne lotion i stedet for olie. Med lotion får man et mere fast greb og man mærker derfor bedre de spændinger man arbejder på, at løsne op. Så med lotion kan man udføre en bedre og top professionel massagebehandling. Og så undgår klienten at få olie på tøjet og i håret.

Massage København