Massage København

Professionel massage i København på højeste niveau, til gode priser fra kun 310kr.

Stress af og slip af med dine smerter, book en massagebehandling af Lennart Dahl.

Uanset, hvilken type massage du vælger, vil massagen blive tilpasset dine behov, med fokus på det du trænger til at få behandlet. Massage i København, når det er allerbedst.

Massage København - Hurtigt og nemt at booke online

Du kan vælge mellem:

  • Fysiurgisk massage - Slip af med dine smerter, med en dybdegående og afstressende fysiurgisk massagebehandling - Her tages der godt fat efter behov - Effektiv på hele kroppen, for eksempel mod hold i nakken og spændingshovedpine.
  • Sportsmassage - Målrettet restitutions og skadesforebyggende massagebehandling - Teknisk set, bruges der her de samme massage-teknikker, som i fysiurgisk massage.
  • Wellness massage - Forkæl dig selv - Kom ned i tempo og slap helt af med en blid og afstressende wellness massage, og få ny energi og overskud.
  • Cupping Massage - Effektiv mod smerter - Og det virker med det samme! 15 - 20 minutters cupping massage er ligeså effektiv som en time med dybdegående fysiurgisk massage. Med cupping kan man blandt andet også fjerne appelsinhud.
  • Gravid massage - Her kan du ligge trygt og godt på maven, på en speciel gravid-massagepude med justerbare fordybninger og nyde massagebehandlingen.
Massage København

Din massør i København

Indtil videre er jeg, Lennart Dahl, den eneste behandler/massør her i klinikken. Jeg er uddannet fysiurgisk massør i København, så min tilgang til massagebehandling er baseret på viden om kroppens anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg er specialist i at lokalisere og behandle de muskelspændinger og myoser der forårsager smerter, som for eksempel hold i nakken og spændingshovedpine.

Behandlingen tilpasses efter dine ønsker og behov, med fokus på det du trænger til at få behandlet.

Jeg er også uddannet triggerpunkt akupunktør. Så har du meget spændte muskler, kombinere jeg gerne massagebehandlingen med akupunkturnåle uden ekstra beregning. Denne behandling er effektiv, ved for eksempel meget spændte lår og lægmuskler.

Massør i København

Vicuras virksomhedsmassage

Har din arbejdsplads en massageordning med Vicuras, kan du booke din virksomhedsmassage her hos Klinik Lennart Dahl - Massage København.