Nyhed – Wellness Massage

Nu kan du forkæle dig selv med en helkrops Wellness massage, hovedbundsmassage og opstrammende ansigtsmassage, i én og samme behandling fra kun 630kr. når sommerrabatten på 10% er fratrukket normalprisen!

Ja, Wellness massage er nu kommet på menuen, med priser fra kun 300kr. - Wellness massage er en meget behagelig, blid og afstressende massagebehandling, der stimulerer både krop og sind. Wellness massage består hovedsageligt af lange blide massagestrøg. Har du ikke smertefulde muskelspændinger, men bare vil forkæle dig selv, er Wellness massage det helt rigtige for dig.

Der anbefales mindst 60 minutter til en helkrops Wellness massage, men 90 minutter vil være en endnu mere grundig og afstressende massagebehandling. Du kan også booke Wellness massage, hovedbundsmassage og opstrammende ansigtsmassage i én og samme forkælende behandling, på enten 90, 105 eller 120 minutter.

Har du lidt smerter på grund af muskelspændinger, kan Wellness massagen også kombineres med den mere dybdegående fysiurgisk massage. Du skal blot booke det ene eller andet og så bare fortælle hvad du ønsker, når du ankommer til den bookede aftale.

Så dig, der nu sidder og klapper af begejstring, skynd dig at booke en tid mens du kan få 10% SOMMERRABAT 🙂

Husk, du får 10% sommerrabat på alle behandlinger til og med den 17. august 2018.

wellness massage