Nyheder

Nyheder, der vil ske i 2020.

Godt Nytår og velkommen til Klinik Lennart Dahl
- Her kan du læse om nogle af de nyheder der vil ske i 2020.

 

Prisstigninger

Jeg varsler hermed prisstigninger gældende fra den 1. marts. De nye priser vil stadigvæk være attraktive sammenlignet med priserne i de øvrige klinikker i nærområdet omkring Nørreport. Som udgangspunkt vil de nye priser være gældende for 2020, men jeg vil forbeholde mig retten til løbende at kunne lave ændringer i priserne.

Husk, at du kan spare hele 20%, når du køber et 10-turs Rabatkort, og du kan nå at købe rabatkortet til nuværende priser indtil den 1. marts.

Studerende og pensionister vil stadig få 10% i rabat, på alle massagebehandlinger.

Se de nye priser på massagebehandlinger her

Se de nye priser på ansigtsbehandlinger her

 

Flere massører til klinikken i 2020?

Der vil meget sandsynligt komme en eller måske flere behandler til klinikken i 2020.
Jeg har tænkt mig at gå ned tid, for at skåne min krop for det fysiske hårde arbejde som jeg dagligt udfører som behandler. Til gengæld vil det så være muligt at give plads i bookingkalenderen til andre dygtigt behandlere. Jeg satser på at finde nogle dygtige samarbejdspartnere, og er de ikke i forvejen helt på mit niveau, vil jeg selvfølgelig oplære dem på bedste vis. Hvornår det vil ske ved jeg ikke endnu, men det vil selvfølgelig blive offentliggjort via nyhedsmail og de sociale medieplatforme.

 

Nyhed - Muskelspændende ansigtsmassage

Du har i længere tid kunne booke en opstrammende ansigtsmassage, hvor jeg bruger teknikker fra Japansk Lifting behandlingen, som har til hensigt at give dig et friskere look. Men nu kan du også booke en mere almindelig muskelafspændende ansigtsmassage, hvor jeg blandt andet bruger teknikker fra kinesisk Tui-Na. Muskelafspændende ansigtsmassage kan du booke for sig selv eller som en tillægs-behandling til en massagebehandling som for eksempel fysiurgisk massage, sportsmassage, wellness massage eller gravid massage. Læs mere om ansigtsmassagen her.

juletilbud 2019

Jeg glæder mig til at se jer i klinikken 🙂

Bedste hilsner

Lennart Dahl

Ingen Jul uden et godt Juletilbud

Juletilbud - Køb et gavekort til én du holder af inden juleaften, den 24. kl. 14 - Og få hele 20% i Rabat på den næste behandling som du booker til dig selv, senest den 31. marts 2020!

Du kan vælge mellem forskellige massage-behandlinger og naturlige opstrammende og forkælende ansigtsbehandlinger

Alle behandlingerne er afstressende og til rimelige priser!

Du kan læse mere om behandlingerne og købe gavekort online her

juletilbud 2019

I ønskes alle en Glædelig Jul - Pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste Julehilsner

Lennart Dahl

Gua Sha Lifting – Tilbud i efterårsferien (uge 42) til kun 500kr. (Normalpris 640kr.)

Gua Sha Lifting er det nyeste skud på stammen indenfor naturlig ansigtsløft

Behandlingen har en øjeblikkelig effekt og er meget afstressende.

Det særlige ved Gua Sha Lifting er at behandlingen også består af kosmetisk cupping, som er effektiv ved de små og fine linjer ved øjnene. Men ikke nok med det, du får også ansigtsmassage, ansigtszoneterapi/ akupressur fra Japansk Lifting behandlingen. Og du forkæles yderligere med en hovedbundsmassage og en let stimulerende læg og fodmassage, hvor du dog beholder dine strømper på fødderne.
Gua Sha er i sig selv mere effektiv til at reducere rynker end Japansk Lifting. Men med kombinationen af disse forskellige teknikker, får du en optimal opstrammende og naturlige ansigtsløft.

- Læs mere om mine Gua Sha ansigtsbehandlinger her.

Hvad er Gua Sha.

Behandlingen kaldes også for Østens ansigtsløft. Det er en kinesisk behandlingsmetode, som er mere end to tusinde år gammel. Til behandlingen bruges der massagesten. Der løsnes op for muskelspændinger og der sættes gang i blodcirkulationen, så ilt og næring i muskler og huden øges, og affaldsstoffer bliver udskilt. Det giver et mere harmonisk og afspændt udseende og du får en fin glød i huden.  Hele ansigtet løftes. Dine rynker og linjer reduceres og du får en mere ensartet hudtone.

Gå direkte til bookingsystemet her

Gua Sha

Jeg ønske jer alle en skøn efterårsferie
- Og pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Sommerforkælelse

Giv dig selv en særlig sommerforkælelse

- med op til 20% i rabat!

Når du booker en massagebehandling, kan du nu give dig selv en ekstra og særlig forkælelse ved at tilføje en tillægs-behandling. Du kan vælge mellem en hovedbundsmassage til 75 kr. og/ eller en lækker og forkælende, opstrammende ansigtsmassage til 110 kr. for 15 min. og 220 kr. for 30 min.

Men det helt særlige er, at her i uge 30, 31 og 32 (fra d. 22. juli til d. 9. august) giver jeg dig 10% i rabat, hvis du booker mindst én tillægs-behandling og du får hele 20% i rabat, ved bookning af både en hovedbundsmassage og en opstrammende ansigtsmassage, som tillægs-behandling til din massagebehandling.

For eksempel, kan du booke 60 minutters wellness massage og tilføje en hovedbundsmassage på 10 minutter og en opstrammende ansigtsmassage på 15 minutter, til i alt kun 572kr. - Du får hele 85 minutters særlig sommerforkælelse til kun 572kr.!!!

Du kan booke tillægs-behandlingerne sammen med:
Wellness massage, Fysiurgisk massage og Sportsmassage

Rabatten trækkes ved kassen!

Gå direkte til bookingsystemet her

 

sommerforkælelse-massage-københavn

 

Jeg ønske jer alle en skøn og dejlig sommer
- Og pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste sommerhilsner
Lennart Dahl

Lidt friske sommer-nyheder

Hej allesammen 🙂

Ferielukket

Jeg snupper lige en kort sommerferie og holder derfor ferielukket fra onsdag den 3. juli til torsdag den 11. juli. Som du kan se på datoerne, er der kun tale om en relativ kort ferie på godt en uge. Det er derfor sandsynlig at der vil komme endnu en ferielukket periode senere på sommeren. Det bliver måske først til september, men det vides ikke med sikkerhed på nuværende tidspunkt.

Du kan stadig nå at booke en tid inden ferielukningen
- Book her

Prisfald!

Prisen for behandlingen Akupunktur mod akne, har jeg nu sat ned fra 250kr. til 220kr. Og ikke nok med det, så får du din første behandling til halv pris.

Jer der allerede har fået én elle flere behandlinger, skal ikke snydes. Så I får bare jeres næste behandling til det halve.
Læs mere her

Nyt om yoga massage

Nu kan du få en yoga massage-behandling på kun 60 minutter, til 530kr.

Indtil nu, har det kun været muligt at booke yoga massage mellem 75 og 120 minutter.
Yoga massage afspænder muskulaturen og gør din krop smidig.

- Læs mere her

Her til sidst, vil jeg ønske jer alle en skøn og dejlig sommer

- Pas godt på jer selv 🙂

Bedste sommerhilsner
Lennart Dahl

Cupping Massage – Nyhed

Cupping massage

Nu kan jeg også behandle dine smerter med sugekoppe, og dine muskler kan restituere hurtigere efter træning, med cupping massage.

Jeg har været på skolebænken igen. Ja, det er da utroligt som jeg hele tiden render på behandlerfaglige kurser, her i dette forår. Det gør jeg med glæde og stor interesse, for at kunne blive klogere og endnu bedre til at behandle jer.

Det er første del af uddannelsen, jeg nu har gennemført. Det har blandt andet handlet om behandling af smerter med sugekoppe. Med sugekoppe kan man behandle smerter der kommer af muskelspændinger. En behandling på 15-20 minutter, svare til en times dybdegående fysiurgisk massage. Du kan også få glæde af denne behandling, ved at dine muskler restituere hurtigere efter træning.

Har du appelsinhud, kan det fjernes med cupping massage

Til det, skal du behandles 2 gange om ugen, i alt mellem 5 -10 behandlinger, alt efter hvor slemt det står til.

cupping

Yoga Massage

Yoga - Orker du ikke at gå til yoga? - Så kan du booke en yoga massage og yogamassør Lennart Dahl, vil udføre det hårde arbejde for dig.

Yoga massage afspænder dine muskler og gør din krop smidig.

Behandlingen består af afspændende muskelmassage, yogastræk, akupressur, ledrotation, afspændingsøvelser og energiarbejde.

Yoga massage

Yoga massage er en ældgammel behandlingskunst, der er udviklet af yogien, Dr. Jivaka Kumar Bhaccha. Det siges at han var Buddhas læge.

 Se priser - Book en tid - Læs mere om Yoga Massage her

yoga massage

Ny behandling – Akupunktur mod akne

Lider du af uren hud, bumser og akne? Så kan jeg hjælpe dig.

Book min nye behandling, Akupunktur mod akne. Efter bare én behandling vil du opleve at dine bumser reduceres og i nogle tilfælde helt stopper med at komme. Behandlingen kan holde op mod flere uger. Men præcis, hvor lang tid der vil gå før bumserne kommer igen, er forskelligt fra person til person. I denne kosmetiske-akupunktur behandling, sættes nålene ikke i ansigtet, men i ryggen og ørene. Behandlingen tager lidt under en halv time, så prisen er pt. kun 250kr.

Læs mere om mine ansigtsbehandlinger her

Kosmetisk akupunktur, der dur! – Nye før og efter billeder

Resultaterne af mine kosmetiske akupunktur behandlinger er blevet endnu bedre, efter jeg har taget de avancerede teknikker i brug, som jeg har lært af Jiewei Chen.

"Før" billedet, er taget lige inden 2. behandling skulle til at starte. Altså, en uge efter den 1. behandling fandt sted, hvor der desværre ikke blev taget et billede. - "Efter" billedet, er taget lige inden 4. behandling skulle til at starte. Så "efter" billedet er taget 2 uger efter 3. behandling fandt sted. - Klienten er en kvinde på 42 år.

Det er et meget imponerende resultat, efter så få behandlinger.

Læs mere om mine kosmetisk akupunktur behandlinger her.

før og efter billeder

Nyhed – Kinesisk Tui Na, hoved- og nakkemassage

Kinesisk Tui Na, hoved- og nakkemassage.

Hovedmassage - Tui Na hoved- og nakkemassage er en meget gammel traditionel kinesiske behandlingsform, med fokus på hoved og nakke.

Tui Na hoved- og nakkemassage vil løse op for blokeringer, så blodet og energien kan cirkulere ubesværet rundt i hele kroppen. Behandlingen kan lindre hovedpine, migræne, menstruationssmerter, søvnløshed, stress og giver også et sundere og frisk udseende.

Introduktions Tilbud, kun 250kr. i december måned 2018. Normalpris 400kr.

Tui Na hovedmassage er årtusinder af år gammel. Det kommer fra det kinesiske militær, hvor det som en helkrops-massagebehandling, havde til formål at give soldaterne restitution og ny energi til at kunne fortsætte kampen, I dag er Tui Na udbredt i hele verdenen og nu kan du få Tui Na hoved- og nakkemassage af Lennart Dahl.

hovedmassage