Nyheder

Klinik Lennart Dahl er lukket

Klinik Lennart Dahl i Nørregade er permanent lukket på grund af sygdom (overbelastede hænder). I fremtiden vil jeg, Lennart Dahl, kun være behandler som hobby, i min lejlighed/hjemmeklinik i Absalonsgade 15.

ONSDAG DEN 17. MARTS 2021: Når mine hænder er kommet sig 100%, kan du igen få en god massagebehandling. Men jeg vil fremover kun være "hobby-massør", og jeg vil derfor kun behandle nogle få kunder om ugen. Det vil forhåbentlig ske i løbet af foråret. Klinikken i Nørregade er permanent lukket, så jeg vil i fremtiden udfører behandlinger som hobby-massør i et lokale i min private lejlighed, som vil blive indrettet til en hobby-hjemmeklinik.

Du kan tilmelde dig klinikkens nyhedsmail, og du vil få direkte besked så snart hjemme-klinikken vil åbne.

Tilmeld Nyhedsmail

Gavekort og 10-turs Rabatkort

Har du et Gavekort eller et 10-turs Rabatkort der stadig var periodemæssig "gyldigt" før klinikken lukkede, vil gyldighedsperioden for dit kort blive forlænget tilsvarende den tid klinikken er midlertidig lukket. Klinikken har været lukket siden den 13. juli 2020. På grund af Covid-19 var klinikken lukket ned fra den 18. marts 2020 til den 20. april 2020, som også vil blive lagt oven i gyldighedsperioden for dit gyldige Gavekort eller dit gyldige 10-turs Rabatkort.

Gavekort og 10-turs Rabatkort er gyldigt i et år, som det også står beskrevet på kortene og her på siden, hvor du kan købe Gavekort og 10-turs Rabatkort.

Jeg beklager meget ulejligheden og jeg beklager det at I må undværer mine behandlinger for et stykke tid. Jeg håber vi ses snart, hav det godt så længe.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Coronavirus

Coronavirus - Covid-19

Her på denne nyhedsside, kan du holde dig orienteret om, hvordan Klinik Lennart Dahl vil forholde sig til Coronavirus situationen.

Du er velkommen her i klinikken, så længe du ikke har sygdomssymptomer. Der tages alle de nødvendige hygiejniske forholdsregler i klinikken. Efter alle behandlinger skiftes lagner og håndklæder som altid. Ved indgangen er der håndsprit og der luftes grundigt ud efter hvert besøg.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Tilmeld Nyhedsbrev

---------------

LØRDAG DEN 24. APRIL - Jeg har fået flere henvendelser på ønsker om behandlinger end jeg kan klare under nuværende forhold. Har du ikke akut behov for en behandling, må du desværre nok stadig vente et stykke tid, inden jeg kan give dig en behandling. Jeg beklager meget at I må vente.  

Bedste hilsner
Lennart Dahl

------------

SØNDAG DEN 19. APRIL - Klinikken forventes at åbne op igen, stille og roligt. Der vil være retningslinjer fra sundhedsmyndighederne, som jeg skal bestræbe mig på at efterleve. Derfor er der endnu ikke åbnet op for bookingsystemet. Send gerne en mail til kontakt@lennartdahl.dk, hvis du har behov for en behandling. Du skal være fuldstændig rask og symptomfri, når du kommer for at få en behandling.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

------------

FREDAG DEN 17. APRIL - Fra mandag den 20. april må mindre virksomheder åbne igen, inklusiv massageklinikker. Det vides endnu ikke, hvilke praktiske forhold massageklinikkerne skal forholde sig til.

Jeg var så heldig at jeg nåede at skaffe godkendte værnemidler, tidligt i marts måned. Så jeg håber på at jeg kan tilpasse forholdene i klinikken efter de kommenden retningslinjer, som vil blive påkrævet fra sundhedsmyndighederne, senest på mandag.

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Her er et link til Sundhedsstyrrelsens side om Coronavirus

Coronavirus

En solstrålehistorie

Leena undgik en operation, takkeværet ansigtsmassage

Her får du en kort solstrålehistorie om Leena der undgik at få en operation, takkeværet ansigtsmassage.

For et par måneder siden gik Leena til en øjenlæge, fordi hendes ene øje konstant løb i vand. Årsagen til at øjet løb i vand, var at Leenas ansigtsmuskulatur var blevet for slap med alderen, forklarede lægen. Han forklarede også at en operation ville være nødvendigt, for at løse problemet.

Men Leena var ikke glad ved tanken om at hun skulle opereres. Hun tænkte, hvis ansigtsmuskulaturen er blevet for slap, kan der måske gøres noget ved det. Måske kan ansigtsmassage  stimulere den slappe muskulatur. Så googlede Leena på ansigtsmassage og fandt til mit held, Klinik Lennart Dahl's hjemmeside. Her så hun  så, at der var flere muligheder for at  ansigtsmassage og Leena valgte den mest forkælende og luksusiøse behandling af slagsen, nemlig Japansk Lifting. Hun bookede sin første tid til japansk lifting her i januar i år, og efter den første behandling, blev det lidt bedre og øjet løb ikke lige så meget i vand som det gjorde inden behandlingen. Ca. en uge senere fik Leena endnu en behandling og efter den behandling er øjet ikke løbet i vand. Både Leena og jeg var glade og opstemte over, at det kunne lade sig gøre at løse problemet med ansigtsmassage og at der faktisk ikke skulle mere til end to behandlinger, før problemet var løst. Og ikke mindst glæder Leena sig til at fortælle øjenlægen at hun selv fandt på en bedre løsning end hans operation. Så må vi håbe at øjenlægen i fremtiden vil anbefale til sine patienter at prøve ansigtsmassage i lignende situationer.

Det er skønt at vi bor i et land, hvor vi at et sundhedssystem der gør at man kan blive opereret når der er behov for det. Men det ville da være fantastisk, hvis flere læger kunne tænke  bare lidt mere ud af boksen som Leena, og vurdere om ikke  de lidt mere alternative behandlingsmuligheder kan bruges, inden at de slynger medicin over disken eller konstatere at løsningen er en operation, som i Leenas tilfælde.

Solstrålehistorien fortsætter, for Leena vil fremover komme og få sine japansk lifting behandlinger, både for at forebygge at øjet ikke løber i vand, men også fordi hun holder af at få sig en dejlig, forkælende og afstressende behandling som japansk lifting behandlingen i den grad er.

- Skrevet af Lennart Dahl

 

massage københavn

Nyheder, der vil ske i 2020.

Godt Nytår og velkommen til Klinik Lennart Dahl
- Her kan du læse om nogle af de nyheder der vil ske i 2020.

 

Prisstigninger

Jeg varsler hermed prisstigninger gældende fra den 1. marts. De nye priser vil stadigvæk være attraktive sammenlignet med priserne i de øvrige klinikker i nærområdet omkring Nørreport. Som udgangspunkt vil de nye priser være gældende for 2020, men jeg vil forbeholde mig retten til løbende at kunne lave ændringer i priserne.

Husk, at du kan spare hele 20%, når du køber et 10-turs Rabatkort, og du kan nå at købe rabatkortet til nuværende priser indtil den 1. marts.

Studerende og pensionister vil stadig få 10% i rabat, på alle massagebehandlinger.

Se de nye priser på massagebehandlinger her

Se de nye priser på ansigtsbehandlinger her

 

Flere massører til klinikken i 2020?

Der vil meget sandsynligt komme en eller måske flere behandler til klinikken i 2020.
Jeg har tænkt mig at gå ned tid, for at skåne min krop for det fysiske hårde arbejde som jeg dagligt udfører som behandler. Til gengæld vil det så være muligt at give plads i bookingkalenderen til andre dygtigt behandlere. Jeg satser på at finde nogle dygtige samarbejdspartnere, og er de ikke i forvejen helt på mit niveau, vil jeg selvfølgelig oplære dem på bedste vis. Hvornår det vil ske ved jeg ikke endnu, men det vil selvfølgelig blive offentliggjort via nyhedsmail og de sociale medieplatforme.

 

Nyhed - Muskelspændende ansigtsmassage

Du har i længere tid kunne booke en opstrammende ansigtsmassage, hvor jeg bruger teknikker fra Japansk Lifting behandlingen, som har til hensigt at give dig et friskere look. Men nu kan du også booke en mere almindelig muskelafspændende ansigtsmassage, hvor jeg blandt andet bruger teknikker fra kinesisk Tui-Na. Muskelafspændende ansigtsmassage kan du booke for sig selv eller som en tillægs-behandling til en massagebehandling som for eksempel fysiurgisk massage, sportsmassage, wellness massage eller gravid massage. Læs mere om ansigtsmassagen her.

juletilbud 2019

Jeg glæder mig til at se jer i klinikken 🙂

Bedste hilsner

Lennart Dahl

Ingen Jul uden et godt Juletilbud

Juletilbud - Køb et gavekort til én du holder af inden juleaften, den 24. kl. 14 - Og få hele 20% i Rabat på den næste behandling som du booker til dig selv, senest den 31. marts 2020!

Du kan vælge mellem forskellige massage-behandlinger og naturlige opstrammende og forkælende ansigtsbehandlinger

Alle behandlingerne er afstressende og til rimelige priser!

Du kan læse mere om behandlingerne og købe gavekort online her

juletilbud 2019

I ønskes alle en Glædelig Jul - Pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste Julehilsner

Lennart Dahl

Gua Sha Lifting – Tilbud i efterårsferien (uge 42) til kun 500kr. (Normalpris 640kr.)

Gua Sha Lifting er det nyeste skud på stammen indenfor naturlig ansigtsløft

Behandlingen har en øjeblikkelig effekt og er meget afstressende.

Det særlige ved Gua Sha Lifting er at behandlingen også består af kosmetisk cupping, som er effektiv ved de små og fine linjer ved øjnene. Men ikke nok med det, du får også ansigtsmassage, ansigtszoneterapi/ akupressur fra Japansk Lifting behandlingen. Og du forkæles yderligere med en hovedbundsmassage og en let stimulerende læg og fodmassage, hvor du dog beholder dine strømper på fødderne.
Gua Sha er i sig selv mere effektiv til at reducere rynker end Japansk Lifting. Men med kombinationen af disse forskellige teknikker, får du en optimal opstrammende og naturlige ansigtsløft.

- Læs mere om mine Gua Sha ansigtsbehandlinger her.

Hvad er Gua Sha.

Behandlingen kaldes også for Østens ansigtsløft. Det er en kinesisk behandlingsmetode, som er mere end to tusinde år gammel. Til behandlingen bruges der massagesten. Der løsnes op for muskelspændinger og der sættes gang i blodcirkulationen, så ilt og næring i muskler og huden øges, og affaldsstoffer bliver udskilt. Det giver et mere harmonisk og afspændt udseende og du får en fin glød i huden.  Hele ansigtet løftes. Dine rynker og linjer reduceres og du får en mere ensartet hudtone.

Gå direkte til bookingsystemet her

Gua Sha

Jeg ønske jer alle en skøn efterårsferie
- Og pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Sommerforkælelse

Giv dig selv en særlig sommerforkælelse

- med op til 20% i rabat!

Når du booker en massagebehandling, kan du nu give dig selv en ekstra og særlig forkælelse ved at tilføje en tillægs-behandling. Du kan vælge mellem en hovedbundsmassage til 75 kr. og/ eller en lækker og forkælende, opstrammende ansigtsmassage til 110 kr. for 15 min. og 220 kr. for 30 min.

Men det helt særlige er, at her i uge 30, 31 og 32 (fra d. 22. juli til d. 9. august) giver jeg dig 10% i rabat, hvis du booker mindst én tillægs-behandling og du får hele 20% i rabat, ved bookning af både en hovedbundsmassage og en opstrammende ansigtsmassage, som tillægs-behandling til din massagebehandling.

For eksempel, kan du booke 60 minutters wellness massage og tilføje en hovedbundsmassage på 10 minutter og en opstrammende ansigtsmassage på 15 minutter, til i alt kun 572kr. - Du får hele 85 minutters særlig sommerforkælelse til kun 572kr.!!!

Du kan booke tillægs-behandlingerne sammen med:
Wellness massage, Fysiurgisk massage og Sportsmassage

Rabatten trækkes ved kassen!

Gå direkte til bookingsystemet her

 

sommerforkælelse-massage-københavn

 

Jeg ønske jer alle en skøn og dejlig sommer
- Og pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste sommerhilsner
Lennart Dahl

Lidt friske sommer-nyheder

Hej allesammen 🙂

Ferielukket

Jeg snupper lige en kort sommerferie og holder derfor ferielukket fra onsdag den 3. juli til torsdag den 11. juli. Som du kan se på datoerne, er der kun tale om en relativ kort ferie på godt en uge. Det er derfor sandsynlig at der vil komme endnu en ferielukket periode senere på sommeren. Det bliver måske først til september, men det vides ikke med sikkerhed på nuværende tidspunkt.

Du kan stadig nå at booke en tid inden ferielukningen
- Book her

Prisfald!

Prisen for behandlingen Akupunktur mod akne, har jeg nu sat ned fra 250kr. til 220kr. Og ikke nok med det, så får du din første behandling til halv pris.

Jer der allerede har fået én elle flere behandlinger, skal ikke snydes. Så I får bare jeres næste behandling til det halve.
Læs mere her

Nyt om yoga massage

Nu kan du få en yoga massage-behandling på kun 60 minutter, til 530kr.

Indtil nu, har det kun været muligt at booke yoga massage mellem 75 og 120 minutter.
Yoga massage afspænder muskulaturen og gør din krop smidig.

- Læs mere her

Her til sidst, vil jeg ønske jer alle en skøn og dejlig sommer

- Pas godt på jer selv 🙂

Bedste sommerhilsner
Lennart Dahl

Cupping Massage – Nyhed

Cupping massage

Nu kan jeg også behandle dine smerter med sugekoppe, og dine muskler kan restituere hurtigere efter træning, med cupping massage.

Jeg har været på skolebænken igen. Ja, det er da utroligt som jeg hele tiden render på behandlerfaglige kurser, her i dette forår. Det gør jeg med glæde og stor interesse, for at kunne blive klogere og endnu bedre til at behandle jer.

Det er første del af uddannelsen, jeg nu har gennemført. Det har blandt andet handlet om behandling af smerter med sugekoppe. Med sugekoppe kan man behandle smerter der kommer af muskelspændinger. En behandling på 15-20 minutter, svare til en times dybdegående fysiurgisk massage. Du kan også få glæde af denne behandling, ved at dine muskler restituere hurtigere efter træning.

Har du appelsinhud, kan det fjernes med cupping massage

Til det, skal du behandles 2 gange om ugen, i alt mellem 5 -10 behandlinger, alt efter hvor slemt det står til.

cupping

Yoga Massage

Yoga - Orker du ikke at gå til yoga? - Så kan du booke en yoga massage og yogamassør Lennart Dahl, vil udføre det hårde arbejde for dig.

Yoga massage afspænder dine muskler og gør din krop smidig.

Behandlingen består af afspændende muskelmassage, yogastræk, akupressur, ledrotation, afspændingsøvelser og energiarbejde.

Yoga massage

Yoga massage er en ældgammel behandlingskunst, der er udviklet af yogien, Dr. Jivaka Kumar Bhaccha. Det siges at han var Buddhas læge.

 Se priser - Book en tid - Læs mere om Yoga Massage her

yoga massage