Nyheder

Lennart Dahl skiller sig ud, med sin ekstraordinære forkælende version af Japansk Lifting.

Du vil svæve på en lyserød sky, så lækker og forkælende er Lennart Dahl's Japansk Lifting behandling - Og du får den til kun 500kr.

En vigtig del af denne skønhedsbehandling er, at dit ansigt bliver masseret blidt med en let kælende og meget fintfølende professionel teknik, som Lennart har videreudviklet gennem sine erfaringer med hundredevis af behandlinger. Denne behandlingsmetode udløser forskellige lykkefremkaldende hormoner, som gør at du føler dig inderlig glad, lykkelig og du bliver dejlig afstresset. Det er vigtigt, fordi skønhed ikke bare handler om det ydre, men i den grad også kommer indefra - at du stråler af indre glæde og velvære.

Behandlingen består også af en opstrammende ansigtsmassage, der afspænder ansigtets muskulatur, samt lymfedrænage, ansigtszoneterapi, spirulinamaske, Mellisa fugtmaske, Mellisa øjencreme og hybenkerneolie der er rig på antioxidanter. Du forkæles yderligere med en saltstensmassage og hovedbundsmassage og en let stimulerende fodmassage - Alle produkter der anvendes er økologiske.

- Læs mere her og book en tid: Japansk Lifting

Du kan også booke  opstrammende ansigtsmassage  for sig selv. Her bruges de samme forkælende  massageteknikker, der anvendes i Japansk Lifting behandlingen.

Nyhed – Wellness Massage

Nu kan du forkæle dig selv med en helkrops Wellness massage, hovedbundsmassage og opstrammende ansigtsmassage, i én og samme behandling fra kun 630kr. når sommerrabatten på 10% er fratrukket normalprisen!

Ja, Wellness massage er nu kommet på menuen, med priser fra kun 300kr. - Wellness massage er en meget behagelig, blid og afstressende massagebehandling, der stimulerer både krop og sind. Wellness massage består hovedsageligt af lange blide massagestrøg. Har du ikke smertefulde muskelspændinger, men bare vil forkæle dig selv, er Wellness massage det helt rigtige for dig.

Der anbefales mindst 60 minutter til en helkrops Wellness massage, men 90 minutter vil være en endnu mere grundig og afstressende massagebehandling. Du kan også booke Wellness massage, hovedbundsmassage og opstrammende ansigtsmassage i én og samme forkælende behandling, på enten 90, 105 eller 120 minutter.

Har du lidt smerter på grund af muskelspændinger, kan Wellness massagen også kombineres med den mere dybdegående fysiurgisk massage. Du skal blot booke det ene eller andet og så bare fortælle hvad du ønsker, når du ankommer til den bookede aftale.

Så dig, der nu sidder og klapper af begejstring, skynd dig at booke en tid mens du kan få 10% SOMMERRABAT 🙂

Husk, du får 10% sommerrabat på alle behandlinger til og med den 17. august.

wellness massage

Ny video – Verdens vigtigste strækøvelse mod spændingshovedpine

Stræk af Levator scapulae

De fleste massagebehandlinger jeg laver, omhandler spændinger der opstår i nakkemusklerne Levator scapulae. Det er lidt ligesom en folkesygedom, at mange af os går og spænder op i nakkemuskulaturen.

Vi har det med at holde skuldrene løftet i længere tid ad gangen, for eksempel når vi arbejder siddende ved en computer. Nogle kan have dårlige vaner med at holde skuldrene løftet når de løbetræner eller skære grøntsager, osv.

Nakkemusklerne Levator scapulae fæstner ved skulderbladene og de øverste tværtappe på nakkehvirvlerne og har funktionen at løfte skuldrene. Når vi holder skuldrene løftet i længere tid bliver disse nakkemuskler statisk spændte, hvilket vil sige at muskelcellerne låser sig fast. Det kan give smerter, spændingshovedpine, nedsat bevægelighed eller hold i nakken. Spændingerne vil typisk sprede sig til de andre sammenhængende, nakke og rygmuskler.

Hvis du har statisk spændte muskler er det selvfølgelig en god idé at gå til en fysiurgisk massør. Men du kan også selv løsne de værste spændinger ved at strække musklerne. Og for at strække musklerne Levator scapulaer, skal man strække hovedet i en bestemt vinkel.

Jeg viser altid mine klienter, hvordan man strækker Levator scapulae. Men det er ikke nemt at huske præcist, hvordan det skal gøres, så derfor har jeg nu lavet denne video ..med et lille humoristisk tvist, ellers bliver livet for kedeligt 🙂

Et par tips til, hvordan du sidder ergonomisk korrekt når du arbejder ved en computer - Du skal hvile underarmene på bordet foran tastaturet, have sænkede og afslappede skuldre, støtte i lænden og helst have skærmen i en god højde, så du ikke bøjer hoveder forover for at se ned på skærmen. Det vil også være godt, hvis du har et hæve/sænkebord, så du indimellem kan stå op og arbejde.

Video - Stræk af Levator scapulae

20% Rabat på massage og ansigtsbehandlinger

Nu kan du igen få 20% i Rabat på massage når du køber et 10-turs Rabatkort. Og ikke nok med det, så kan du også bruge rabatkortet til ansigtsbehandlinger der svarer til samme prisniveau. Du kan for eksempel få Japansk Lifting eller Kosmetisk akupunktur inklusiv opstrammende ansigtsmassage, på et rabatkort der er købt til 60 minutters massage. Og tilsvarende kan du også få massage på et rabatkort der er købt til ansigtsbehandlinger.

Klinik Lennart Dahl

Jeg ved at I elsker mine lave priser…

Jeg ved at I elsker mine lave priser…

Men jeg bliver nød til at hæve mine priser en lille smule, med ca. 3-5 %, gældende fra mandag den 5. februar.

Massagebehandlingerne stiger med sølle 15kr. og ansigtsbehandlingerne stiger en anelse mere.

De nye priser vil være blandt de billigste i indre København.

Et par gode tips!
- Til og med søndag den 4. februar kan du booke behandlinger et par måneder frem med de nuværende priser.
- Du kan købe Rabatkort i klinikken til nuværende priser, til og med fredag den 2. februar.

Massagepriser:
30 minutters massage          
Nuværende pris 285,-
Ny pris 300,-

45 minutters massage     
Nuværende pris 385,-
Ny pris 400,-

60 minutters massage       
Nuværende pris 485,-
Ny pris 500,-

75 minutters massage  
Nuværende pris 585,-
Ny pris 600,-

90 minutters massage    
Nuværende pris 685,-
Ny pris 700,-

105 minutters massage   
Nuværende pris 785,-
Ny pris 800,-

120 minutters massage      
Nuværende pris 885,-
Ny pris 900,-
 
Priser på ansigtsbehandlinger:
Opstrammende Ansigtsmassage
(25 min.)               
Nuværende pris 275,-
Ny pris 300,-

Opstrammende Ansigtsmassage 
(40 min.)               
Nuværende pris 375,- 
Ny pris 400,-
 
Økologisk Japansk Lifting
Nuværende pris 475,-
Ny pris 500,-
 
Kosmetisk Akupunktur Standard
Nuværende pris 395,-
Ny pris 425,-
                            
Kosmetisk Akupunktur Standard
inkl. ansigtsmassage
Nuværende pris 445,-
Ny pris 500,-
 
Kosmetisk Akupunktur Ekstra
Nuværende pris 445,-
Ny pris 500,-

Kosmetisk Akupunktur Ekstra
inkl. ansigtsmassage
Nuværende pris 495,-
Ny pris 550,-

klinik Lennart Dahl bliver nu anbefalet af Magasinet IN

Takkeværet en efterhånden lang række behandlinger og tilfredse klienter, er mit gode ry nu nået til Magasinet IN. De anbefaler min klinik i deres blad, der udkommer i dag den 7. december. Her bliver jeg og mine økologiske ansigtsbehandlinger nævnt i en artikel om rynker, på side 126. Jeg er utrolig glad og synes at det er fantastisk, at Magasinet IN mener at jeg er værd at skrive om, uden at jeg skal betale for det 🙂 Tak IN – Håber at jeg rammer forsiden næst gang 😉

November tilbud på Økologisk Japansk Lifting, 425,-

Økologisk Japansk Lifting er til dig der ønsker at se frisk og yngre ud, og samtidig bevare din naturlige skønhed uden brug af kemi eller kirurgi. Hele ansigtet bliver løftet. Du får reduceret dine rynker og poser under øjnene. Du får løftet dine øjenlåg, bryn og hængende mundvig. Selv løs hud under hagen og på halsen bliver strammet op. Alle mine ansigtsbehandlinger er afstressende, men Japansk Lifting er også ren forkælelse.

Læs mere om Økologisk Japansk Lifting her eller book behandlingen direkte her

 

Kaniner søges til lymfedrænage-massagebehandlinger

Kan du, eller kender du en der kan have glæde af lymfedrænage-massagebehandlinger, som jeg kan øve mig på? Så skriv til mig  – Først til mølle 🙂

Lymfedrænage er en behandling mod væskeophobninger. 

Jeg har lige været på et utroligt spændende kursus i lymfedrænage og jeg vil derfor gerne øve mig lidt på et par frivillige kaniner, inden at jeg i min klinik, vil tilbyde lymfedrænage som en behandling man skal betale for. Jeg er flere gange tidligere blevet spurgt om jeg kan udfører lymfedrænage-behandlinger, så det er med stor fornøjelse, at jeg nu også kan tilbyde mine klienter denne behandling.

Alle kan have glæde af enkelte behandlinger, hvis der er tale om en midlertidig væskeophobning, også kaldet et ødem. Er der tale om en permanent lidelse, kaldes det for et lymfødem.

En normal behandling varer op til 1½ time. Der skal 5 – 6 behandlinger til, for at opnå et grundigt behandlingsforløb. I nogle tilfælde er der behov for 10 – 12 behandlinger. De første 6 behandlinger skal helst foregå 2 gange om ugen, og derefter 1 gang om ugen. Ved vedligeholdende behandlinger kan gå 4 eller måske 6 uger.

Lymfedrænage er en meget let og præcis massagebehandling, som også virker meget afstressende.