Nyheder

Gua Sha Lifting – Tilbud i efterårsferien (uge 42) til kun 500kr. (Normalpris 640kr.)

Gua Sha Lifting er det nyeste skud på stammen indenfor naturlig ansigtsløft

Behandlingen har en øjeblikkelig effekt og er meget afstressende.

Det særlige ved Gua Sha Lifting er at behandlingen også består af kosmetisk cupping, som er effektiv ved de små og fine linjer ved øjnene. Men ikke nok med det, du får også ansigtsmassage, ansigtszoneterapi/ akupressur fra Japansk Lifting behandlingen. Og du forkæles yderligere med en hovedbundsmassage og en let stimulerende læg og fodmassage, hvor du dog beholder dine strømper på fødderne.
Gua Sha er i sig selv mere effektiv til at reducere rynker end Japansk Lifting. Men med kombinationen af disse forskellige teknikker, får du en optimal opstrammende og naturlige ansigtsløft.

- Læs mere om mine Gua Sha ansigtsbehandlinger her.

Hvad er Gua Sha.

Behandlingen kaldes også for Østens ansigtsløft. Det er en kinesisk behandlingsmetode, som er mere end to tusinde år gammel. Til behandlingen bruges der massagesten. Der løsnes op for muskelspændinger og der sættes gang i blodcirkulationen, så ilt og næring i muskler og huden øges, og affaldsstoffer bliver udskilt. Det giver et mere harmonisk og afspændt udseende og du får en fin glød i huden.  Hele ansigtet løftes. Dine rynker og linjer reduceres og du får en mere ensartet hudtone.

Gå direkte til bookingsystemet her

Gua Sha

Jeg ønske jer alle en skøn efterårsferie
- Og pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste hilsner
Lennart Dahl

Sommerforkælelse

Giv dig selv en særlig sommerforkælelse

- med op til 20% i rabat!

Når du booker en massagebehandling, kan du nu give dig selv en ekstra og særlig forkælelse ved at tilføje en tillægs-behandling. Du kan vælge mellem en hovedbundsmassage til 75 kr. og/ eller en lækker og forkælende, opstrammende ansigtsmassage til 110 kr. for 15 min. og 220 kr. for 30 min.

Men det helt særlige er, at her i uge 30, 31 og 32 (fra d. 22. juli til d. 9. august) giver jeg dig 10% i rabat, hvis du booker mindst én tillægs-behandling og du får hele 20% i rabat, ved bookning af både en hovedbundsmassage og en opstrammende ansigtsmassage, som tillægs-behandling til din massagebehandling.

For eksempel, kan du booke 60 minutters wellness massage og tilføje en hovedbundsmassage på 10 minutter og en opstrammende ansigtsmassage på 15 minutter, til i alt kun 572kr. - Du får hele 85 minutters særlig sommerforkælelse til kun 572kr.!!!

Du kan booke tillægs-behandlingerne sammen med:
Wellness massage, Fysiurgisk massage og Sportsmassage

Rabatten trækkes ved kassen!

Gå direkte til bookingsystemet her

 

sommerforkælelse-massage-københavn

 

Jeg ønske jer alle en skøn og dejlig sommer
- Og pas godt på jer selv og hinanden 🙂

Bedste sommerhilsner
Lennart Dahl

Lidt friske sommer-nyheder

Hej allesammen 🙂

Ferielukket

Jeg snupper lige en kort sommerferie og holder derfor ferielukket fra onsdag den 3. juli til torsdag den 11. juli. Som du kan se på datoerne, er der kun tale om en relativ kort ferie på godt en uge. Det er derfor sandsynlig at der vil komme endnu en ferielukket periode senere på sommeren. Det bliver måske først til september, men det vides ikke med sikkerhed på nuværende tidspunkt.

Du kan stadig nå at booke en tid inden ferielukningen
- Book her

Prisfald!

Prisen for behandlingen Akupunktur mod akne, har jeg nu sat ned fra 250kr. til 220kr. Og ikke nok med det, så får du din første behandling til halv pris.

Jer der allerede har fået én elle flere behandlinger, skal ikke snydes. Så I får bare jeres næste behandling til det halve.
Læs mere her

Nyt om yoga massage

Nu kan du få en yoga massage-behandling på kun 60 minutter, til 530kr.

Indtil nu, har det kun været muligt at booke yoga massage mellem 75 og 120 minutter.
Yoga massage afspænder muskulaturen og gør din krop smidig.

- Læs mere her

Her til sidst, vil jeg ønske jer alle en skøn og dejlig sommer

- Pas godt på jer selv 🙂

Bedste sommerhilsner
Lennart Dahl

Cupping Massage – Nyhed

Cupping massage

Nu kan jeg også behandle dine smerter med sugekoppe, og dine muskler kan restituere hurtigere efter træning, med cupping massage.

Jeg har været på skolebænken igen. Ja, det er da utroligt som jeg hele tiden render på behandlerfaglige kurser, her i dette forår. Det gør jeg med glæde og stor interesse, for at kunne blive klogere og endnu bedre til at behandle jer.

Det er første del af uddannelsen, jeg nu har gennemført. Det har blandt andet handlet om behandling af smerter med sugekoppe. Med sugekoppe kan man behandle smerter der kommer af muskelspændinger. En behandling på 15-20 minutter, svare til en times dybdegående fysiurgisk massage. Du kan også få glæde af denne behandling, ved at dine muskler restituere hurtigere efter træning.

Har du appelsinhud, kan det fjernes med cupping massage

Til det, skal du behandles 2 gange om ugen, i alt mellem 5 -10 behandlinger, alt efter hvor slemt det står til.

cupping

Yoga Massage

Yoga - Orker du ikke at gå til yoga? - Så kan du booke en yoga massage og yogamassør Lennart Dahl, vil udføre det hårde arbejde for dig.

Yoga massage afspænder dine muskler og gør din krop smidig.

Behandlingen består af afspændende muskelmassage, yogastræk, akupressur, ledrotation, afspændingsøvelser og energiarbejde.

Yoga massage

Yoga massage er en ældgammel behandlingskunst, der er udviklet af yogien, Dr. Jivaka Kumar Bhaccha. Det siges at han var Buddhas læge.

 Se priser - Book en tid - Læs mere om Yoga Massage her

yoga massage

Ny behandling – Akupunktur mod akne

Lider du af uren hud, bumser og akne? Så kan jeg hjælpe dig.

Book min nye behandling, Akupunktur mod akne. Efter bare én behandling vil du opleve at dine bumser reduceres og i nogle tilfælde helt stopper med at komme. Behandlingen kan holde op mod flere uger. Men præcis, hvor lang tid der vil gå før bumserne kommer igen, er forskelligt fra person til person. I denne kosmetiske-akupunktur behandling, sættes nålene ikke i ansigtet, men i ryggen og ørene. Behandlingen tager lidt under en halv time, så prisen er pt. kun 250kr.

Læs mere om mine ansigtsbehandlinger her

Kosmetisk akupunktur, der dur! – Nye før og efter billeder

Resultaterne af mine kosmetiske akupunktur behandlinger er blevet endnu bedre, efter jeg har taget de avancerede teknikker i brug, som jeg har lært af Jiewei Chen.

"Før" billedet, er taget lige inden 2. behandling skulle til at starte. Altså, en uge efter den 1. behandling fandt sted, hvor der desværre ikke blev taget et billede. - "Efter" billedet, er taget lige inden 4. behandling skulle til at starte. Så "efter" billedet er taget 2 uger efter 3. behandling fandt sted. - Klienten er en kvinde på 42 år.

Det er et meget imponerende resultat, efter så få behandlinger.

Læs mere om mine kosmetisk akupunktur behandlinger her.

før og efter billeder

Nyhed – Kinesisk Tui Na, hoved- og nakkemassage

Kinesisk Tui Na, hoved- og nakkemassage.

Hovedmassage - Tui Na hoved- og nakkemassage er en meget gammel traditionel kinesiske behandlingsform, med fokus på hoved og nakke.

Tui Na hoved- og nakkemassage vil løse op for blokeringer, så blodet og energien kan cirkulere ubesværet rundt i hele kroppen. Behandlingen kan lindre hovedpine, migræne, menstruationssmerter, søvnløshed, stress og giver også et sundere og frisk udseende.

Introduktions Tilbud, kun 250kr. i december måned 2018. Normalpris 400kr.

Tui Na hovedmassage er årtusinder af år gammel. Det kommer fra det kinesiske militær, hvor det som en helkrops-massagebehandling, havde til formål at give soldaterne restitution og ny energi til at kunne fortsætte kampen, I dag er Tui Na udbredt i hele verdenen og nu kan du få Tui Na hoved- og nakkemassage af Lennart Dahl.

hovedmassage

Kosmetisk Akupunktur på højeste niveau

Som kosmetisk akupunktør, har jeg nu foretaget mig min hidtil bedste investering.

Jeg har nu tilegnet mig ny viden og kompetencer på absolut allerhøjeste niveau indenfor behandling med kosmetisk akupunktur, ved at investere i videreuddannelse hos min nye læremester, kinesiske Jiewei Chen, som er vestlig lægeuddannet og en meget erfaren akupunktør.

Med de nye og klart mere avancerede teknikker som jeg nu praktisere i min egen klinik, kan man i højere grad se forbedringer allerede ved første behandling. Og derved bliver motivationen til at fortsætte behandlingerne, større for klienterne. For, jo flere behandlinger man får, jo bedre og længerevarende bliver resultatet.

Jeg har i forvejen 2 forskellige kosmetisk akupunktur uddannelser fra danske akupunkturskoler. De uddannelser betrakter jeg i dag, kun som en introduktion til det niveau jeg nu er nået op på. Jiewei Chen har undervist mig personligt i hele 7 dage, i hendes kliniker i Farum og i København, mens vi behandlede hendes klienter. Jeg deltog i behandlingerne allerede fra den første dag. På de danske kosmetiske akupunkturskoler, sidder man typisk 8-12 elever og gennemgår teori på powerpoint, hvorefter eleverne går sammen to og to, for at øve sig på hinanden. Jeg finder det klart bedre, mere interessant og spændende, når undervisningen foregår med rigtige behandlinger af klienter i den virkelige verden. Nu var det jo heller ikke helt nyt for mig, at sætte nåle i klienters ansigts, men dog alligevel en spændende udfordring at arbejde på et nyt og højere niveau end det jeg tidligere har lært. 

Jeg vil indtil videre holde mine priser i den billige ende, i forhold til niveauet på mine behandlinger og prisniveauet i København. Så gør noget godt for dig selv, start et behandlingeforløb nu. - Og husk, at du pt. kan få 20% i rabat ved køb af et 10-turs Rabatkort.

Læs mere her og book en tid: Kosmetisk akupunktur

 

akupunktur

Lennart Dahl skiller sig ud, med sin ekstraordinære forkælende version af Japansk Lifting.

Du vil svæve på en lyserød sky, så lækker og forkælende er Lennart Dahl's Japansk Lifting behandling - Og du får den til kun 500kr.

En vigtig del af denne skønhedsbehandling er, at dit ansigt bliver masseret blidt med en let kælende og meget fintfølende professionel teknik, som Lennart har videreudviklet gennem sine erfaringer med hundredevis af behandlinger. Denne behandlingsmetode udløser forskellige lykkefremkaldende hormoner, som gør at du føler dig inderlig glad, lykkelig og du bliver dejlig afstresset. Det er vigtigt, fordi skønhed ikke bare handler om det ydre, men i den grad også kommer indefra - at du stråler af indre glæde og velvære.

Behandlingen består også af en opstrammende ansigtsmassage, der afspænder ansigtets muskulatur, samt lymfedrænage, ansigtszoneterapi, spirulinamaske, Mellisa fugtmaske, Mellisa øjencreme og hybenkerneolie der er rig på antioxidanter. Du forkæles yderligere med en saltstensmassage og hovedbundsmassage og en let stimulerende fodmassage - Alle produkter der anvendes er økologiske.

- Læs mere her og book en tid: Japansk Lifting

Du kan også booke  opstrammende ansigtsmassage  for sig selv. Her bruges de samme forkælende  massageteknikker, der anvendes i Japansk Lifting behandlingen.