Massør i København, med stor erfaring.

Massør i København, Lennart Dahl - For mig er det en fornøjelse at se folk rejse sig fra briksen, med et stort smil… 

Om Lennart Dahl

Jeg er massør i København, uddannet fysiurgisk massør, sportsbehandler, yogamassør, triggerpunkt akupunktør, kosmetisk akupunktør og japansk lifting behandler.

Som selvstændig behandler er jeg meget ambitiøs og jeg gør derfor altid mit bedste. Jeg stræber efter at være blandt de allerbedste behandlere i byen, både når det kommer til massage og ansigtsbehandlinger. For at opnå dette overvejer jeg altid, hvordan jeg fremadrettet kan gøre det jeg gør endnu bedre, selv når jeg  har opnået et super godt resultat. Uden denne tilgang og holdning, kunne det hele være lige meget, mener jeg 🙂

Løbende tager jeg kurser for at udvide mine faglige kompetencer. Jeg har for eksempel taget kurser i behandling af hælspore, bindevævsmassage, lymfedrænage, cupping terapi og triggerpunkt akupunktur.

Du kan læse mere om mine massagebehandlinger her

Du kan læse mere om mine ansigtsbehandlinger her

massør københavn

Om Klinik Lennart Dahl (Ændringer på vej. Klinikken er flyttet til Absalonsgade 15, på Vesterbro)

Klinik Lennart Dahl slog dørene op for første gang i december 2016. Indtil videre består klinikken kun af mig, Lennart, som behandler og indehaver. Det kan sagtens tænkes at der på sigt vil komme en eller måske flere behandlere til klinikken.

Klinikken ligger dejligt centralt i København, i Nørregade 41, lige ved siden af Folketeateret. Det er kun ca. 100 meter fra Nørreport Station, som er Københavns største knudepunkt, hvad offentlig trafik angår.

Er du på cykel, vil jeg anbefale at du parkere din cykel ved Nørreport Station, hvor der er masser af plads til cykleparkering, i ly for regn. Kommer du i bil, er der en parkeringskælder ved Israels plads.

Det er også muligt at parkere i Nørre Voldgade, men det kan selvfølgelig være svært at finde en plads her, i myldretiden. 

UDDANNELSESBEVISER, DIPLOMER OG CERTIFIKATER: