Om Klinik Lennart Dahl

For mig er det en fornøjelse at se folk rejse sig fra briksen med et stort smil…

massage københavn

Klinik Lennart Dahl slog dørene op for første gang i december 2016. Indtil videre består klinikken kun af mig, Lennart, som behandler og indehaver. Det kan sagtens tænkes at der på sigt vil komme en eller måske flere behandlere til klinikken.

Om Lennart:
Jeg er uddannet fysiurgisk massør, sportsbehandler, triggerpunkt akupunktør, kosmetisk akupunktør og japansk lifting behandler. Som selvstændig behandler er jeg meget ambitiøs og jeg gør derfor altid mit bedste. Jeg stræber efter at være blandt de allerbedste behandlere i byen, både når det kommer til massage og ansigtsbehandlinger. For at opnå dette overvejer jeg altid, hvordan jeg fremadrettet kan gøre det jeg gør endnu bedre, selv når jeg  har opnået et super godt resultat. Uden denne tilgang og holdning, kunne det hele være lige meget, mener jeg 🙂 Løbende tager jeg kurser for at udvide min faglige horisont. Jeg har for eksempel taget kurser i bindevævsmassage, lymfedrænage og behandling af hælspore.

UDDANNELSE & DIPLOMER

Vi er en Miljøvenlig Klinik

Klinik Lennart Dahl støtter:

Miljøvenligpakning