Opstrammende Ansigtsmassage, 40 min. for 435kr.

Forkæl dig selv med en blid og afstressende, opstrammende ansigtsmassage, af Lennart Dahl

Lennart Dahl's opstrammende ansigtsmassage behandling er ligesom Japansk lifting behandlingen, en meget blid og forkælende behandling.

Udover massage der opstrammer ansigtet ved at afspænde  ansigtets muskulatur, lymfedrænage og ansigtszoneterapi, er det en vigtig del af denne skønhedsbehandling, at dit ansigt også bliver masseret blidt med en let kælende og meget fintfølende professionel teknik, som Lennart har videreudviklet gennem sine mange erfaringer. Det udløser forskellige lykkefremkaldende hormoner, som gør at du vil føle dig inderlig glad, lykkelig og det gør dig også dejlig afstresset. Og det er vigtigt, fordi skønhed ikke bare handler om det ydre, men i den grad også kommer indefra - at du stråler af indre glæde og velvære.

Til behandlingen anvendes økologisk hybenkerneolie, der er rig på antioxidanter.

Opstrammende ansigtsmassage er en skøn behandling, hvis du bare trænger til selvforkælelse og gerne vil stresse af. Behandlingen kan have en foryngende effekt og hvis du vil opnå en længerevarende effekt, skal du have op mod 8 - 10 behandlinger, hvor de første 3 behandlinger udføres en gang om ugen, og efterfølgende hver 2. uge. Derefter kan du forebygge og vedligeholde med en behandling hver måned. - Det gives ingen garanti for et synlig resultat, da det er forskelligt fra person til person, hvor meget effekt der kan opnås. 

Du får 20% rabat ved køb af et 10-turs rabatkort.

Det er vigtigt at du selv tager "før og efter" selfies. Så vil du bedre kunne se og følge de små forbedringer undervejs. Tag gerne flere selfies, fra forskellige vinkler. Du må ikke smile og du skal stå samme sted med samme belysning, hver gang du tager billedet.

Du kan også give dig selv ekstra forkælende behandling, ved at booke en helkrops wellness massage, hvor du som tillæg kan booke opstrammende ansigtsmassage og/ eller en hovedbunds-massage, i én og samme forkælende behandling.

Ønsker du ansigtsmassage fordi du har muskelspændinger, kan du også booke en almindelig muskelafspændende ansigtsmassage