En solstrålehistorie

Leena undgik en operation, takkeværet ansigtsmassage

Her får du en kort solstrålehistorie om Leena der undgik at få en operation, takkeværet ansigtsmassage.

For et par måneder siden gik Leena til en øjenlæge, fordi hendes ene øje konstant løb i vand. Årsagen til at øjet løb i vand, var at Leenas ansigtsmuskulatur var blevet for slap med alderen, forklarede lægen. Han forklarede også at en operation ville være nødvendigt, for at løse problemet.

Men Leena var ikke glad ved tanken om at hun skulle opereres. Hun tænkte, hvis ansigtsmuskulaturen er blevet for slap, kan der måske gøres noget ved det. Måske kan ansigtsmassage  stimulere den slappe muskulatur. Så googlede Leena på ansigtsmassage og fandt til mit held, Klinik Lennart Dahl's hjemmeside. Her så hun  så, at der var flere muligheder for at  ansigtsmassage og Leena valgte den mest forkælende og luksusiøse behandling af slagsen, nemlig Japansk Lifting. Hun bookede sin første tid til japansk lifting her i januar i år, og efter den første behandling, blev det lidt bedre og øjet løb ikke lige så meget i vand som det gjorde inden behandlingen. Ca. en uge senere fik Leena endnu en behandling og efter den behandling er øjet ikke løbet i vand. Både Leena og jeg var glade og opstemte over, at det kunne lade sig gøre at løse problemet med ansigtsmassage og at der faktisk ikke skulle mere til end to behandlinger, før problemet var løst. Og ikke mindst glæder Leena sig til at fortælle øjenlægen at hun selv fandt på en bedre løsning end hans operation. Så må vi håbe at øjenlægen i fremtiden vil anbefale til sine patienter at prøve ansigtsmassage i lignende situationer.

Det er skønt at vi bor i et land, hvor vi at et sundhedssystem der gør at man kan blive opereret når der er behov for det. Men det ville da være fantastisk, hvis flere læger kunne tænke  bare lidt mere ud af boksen som Leena, og vurdere om ikke  de lidt mere alternative behandlingsmuligheder kan bruges, inden at de slynger medicin over disken eller konstatere at løsningen er en operation, som i Leenas tilfælde.

Solstrålehistorien fortsætter, for Leena vil fremover komme og få sine japansk lifting behandlinger, både for at forebygge at øjet ikke løber i vand, men også fordi hun holder af at få sig en dejlig, forkælende og afstressende behandling som japansk lifting behandlingen i den grad er.

- Skrevet af Lennart Dahl

 

massage københavn