Tui Na, hoved- og nakkemassage

I Tui Na hoved- og nakkemassage bruges der traditionelle kinesiske massageteknikker, med fokus på hoved og nakke.

Virkningen gælder dog ikke kun dette område. Behandlingens virkning går ned langs rygraden og også i resten af kroppen, fordi der er flere akupunkturpunkter der behandles under hovedmassagen.

Tui Na hoved- og nakkemassage har til formål at få løst op for blokeringer, så blodet og energien kan cirkulere uproblematisk. Det giver et sundere udseende og kan også lindre hovedpine, migræne, menstruationssmerter, søvnløshed og stress. Behandlingen varer ca. 40 minutter.

Har du spændingshovedpine og/ eller smerter i nakken der er forårsaget af spændinger i muskulaturen i ryggen, vil fysiurgisk massage være en bedre og mere effektiv behandling!

Denne massage-behandling er en meget gammel behandlingsform, som oprindeligt stammer fra Kina. Behandlingen er stadig meget udbredt i Kina og behandlingen har med årene også spredt sig over resten af verdenen, til gavn for flere mennesker end nogensinde før. For tusinde af år siden, blev denne massage-behandling oprindeligt brugt af den kinesiske hær. Når de kinesiske soldater der kæmpede ved fronten, fik en tiltrængt pause, blev de behandlet med Tui Na massage bebehandling for hele kroppen. Denne behandling gav soldaterne fornyer styrke og energi og deres smerter blev lindret. Derefter kunne de straks vende tilbage til kampen til stor fordel for den kinesiske hær - Her i klinikken kan du desværre kun få hovedmassage-delen og ikke en hel krops-massage. Men som du har læst ovenstående, påvirker hovedmassage hele kroppen og behandlingen giver energi og styrke og kan lindre mange forskellig former for smerter og gener.

Når du booker denne behandling, kan du i bookingsystemet nemt kombinere behandlingen med for eksempel fysiurgisk massage.
- Her kan du læse mere om Klinik Lennart Dahl's andre massagebehandlinger: Massage København.