Wellness Massage i København på Vesterbro, af massør Lennart Dahl

Wellness massage er en meget blid, behagelig og afstressende massagebehandling, der stimulerer både dit sind og din krop. Massagen består hovedsageligt af lange og meget behagelige blide massagestrøg, som har en meget beroligende og afstressende virkning - Efter behandlingen vil du få ny energi og overskud.

Denne massage-behandling er den mest blide og forkælende massagebehandling, som du kan booke her hos Lennart Dahl.

Vil du bare gerne forkæles med en skøn og afstressende massagebehandling? Eller er du en af dem der ikke er så meget for, at der bliver taget hårdt fat, når du skal have massage? Så er wellness massage det helt rigtige for dig. Jeg anbefaler mindst 60 minutter til en helkrops massage. Men 90 - 120 minutter vil være en endnu bedre og mere grundig, og afstressende massagebehandling.

Når du booker en massage-behandling, kan du også som tillæg booke en hovedbundsmassage og/ eller en opstrammende ansigtsmassage på 15 eller 30 minutter, sammen med wellness massage i én og samme forkælende behandling.

Wellness massage udløser en hel del forskellige lykke-fremkaldende hormoner. Under behandlingen vil disse hormoner blive øget i din krop, med op til ca. 30%. Så der er en særlig god grund til at du vil føle dig rigtig glad og lykkelig, og afstresset, efter at du har fået dig en god og forkælende massage-behandling.

Har du smertefulde muskelspændinger som for eksempel hold i nakken eller spændingshovedpine, kan den blidere wellness-behandlingen også kombineres med den mere dybdegående og derfor mere effektive smertelindrende Fysiurgisk massage. Du skal blot booke den ene eller den anden massagebehandling, og så bare fortælle mig, hvad du ønsker når du ankommer til den bookede behandling.

- Læs mere om Klinik Lennart Dahl's massagebehandlinger her:  Massage København