Yoga Massage

Yoga massage afspænder muskulaturen og gør din krop smidig

Behandlingen består af afspændende muskelmassage, yogastræk, akupressur, ledrotation, afspændingsøvelser og energiarbejde. - Du kan booke mellem 60 og 120 minutter. (Se priser her)

Yoga massage udskiller sig fra andre massageformer og har en positiv effekt på hele kroppen. For udover at det er en massagebehandling, bruges der også udstrækninger, rytmiske, pulserende bevægelser og led-roterende bevægelsesmønstre.
Med gode stræk kommer du ud i positioner som din krop ikke normalt udsættes for i dagligdagen, så det vil føles som om at du får smurt dine led. Udtrækningerne vil bearbejde dine muskler, sener, ledbånd og gøre dem stærkere end det man kan opnå ved andre former for massage.


Du skal være påklædt under behandlingen, så medbring løstsiddende tøj.

Har du smerter på grund af muskelspændinger, som for eksempel hold i nakken eller spændingshovedpine, vil jeg anbefale at du booker en fysiurgisk massage.

Teknikker der anvendes til yoga massage:

Yogastræk – Gør kroppen smidig og er derfor effektiv som forebyggelse mod skader og opretholder balancen i kroppen.

Muskelmassage – Afspænder kroppens muskulatur og øger blodtilførsel til musklerne, så affaldsstoffer lettere kan transporteres væk.

Ledrotation – Bevæger kroppens led ud i stillinger, som ofte ikke bruges i dagligdagen. Dette er meget vigtigt for at opretholde kroppens bevægelsesmekanik.

Akupressur af marma punkter – Stimulerer, styrker og balancerer meridianbanerne. Det har en positiv påvirkning på dit kredsløb, organer og immunforsvar m.m.

De rytmiske bevægelser er et vigtig element i Yoga Massage. Det får dig til at opleve din krop som en helhed. Mange kommer ud fra behandlingen med følelsen af at have været på en ”drømmerejse” i deres egen krop.

Teknikkerne der anvendes til yoga massage er fra en ældgammel behandlingskunst, der stammer fra det nordlige Indien. Det var yogien, Dr. Jivaka Kumar Bhaccha der udviklede teknikkerne. Det siges at han var Buddha's læge.

- Læs mere om Klinik Lennart Dahl's massagebehandlinger her: Massage København.